2777
2789
عنوان

چرا وقتی میخوای یکنفرو فراموش کنیم ولی تو خوابمون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 27 پست
دقیقا همین اتفاق برا من افتاد سه سال به کسی فکر میکردم و اون گویا هیچ تمایلی به من نداشت و من فقط تو ...

آره گلم منم تجربشو داشتم فکر کنم همه ی کسایی که فراموش کردن این چیزا رو گذروندن من حتی تو خوابم می‌دیدم که از کنارم بودن راضی نیس 

برای مامان شدنم یه صلوات بفرس ممنونم🌹❤️
حسی هم از طرفت نسبت بهش وجود نداشت؟

حسی از طرف من یا اون؟من حس میکردم ناخودآگاه خیلی جذبش شدم خیلی دوست داشتم حتی یه بار یه مکالمه باهاش داشته باشم ولی انقدر رفتارم ضایع بود ترجیح میدادم اصلا نبینمش. اون هم یا نمی‌خواست یا به واسطه شغلش نمی‌خواست رابطه ای داشته باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانشناسا میگن حُقه مغزه وقتی یه نفر داره از ذهنت پاک میشه میاد به خوابت بعد کم کم فراموشش میکنی

پس اینایی که قدیم میگفتن اگه خواب کسی که دوسش داری را ببینی یعنی داره بهت طرف فکر میکنه چرت محض بود:)))

دیگه شدم یه مرده متحرک با خاطرات تو.... 
پس اینایی که قدیم میگفتن اگه خواب کسی که دوسش داری را ببینی یعنی داره بهت طرف فکر میکنه چرت محض بود: ...

آره بابا همش باد هواس دل به این چیزا نبند🤐

آره گلم منم تجربشو داشتم فکر کنم همه ی کسایی که فراموش کردن این چیزا رو گذروندن من حتی تو خوابم می‌د ...

من خوابهام مبهم بودن . ولی دقیق هر شب خوابش میدیدم. شبی نبود خوابش نبینم. هر شب میدیدم اومدن خونه مون . چون شغل خاصی داره با اون همکاراش میومدن. با دسته گل و شیرینی ولی من شوهرم خونه بود من میترسیدم شوهرم جریان رو بفهمه. کلا هر شب من این خواب رو میدیدم تا مدتیه که کاملا این خواب قطع شده دیگه به ندرت یادم به اون آقا میفته . اصلا دیگه برام مهم نیستش

من خوابهام مبهم بودن . ولی دقیق هر شب خوابش میدیدم. شبی نبود خوابش نبینم. هر شب میدیدم اومدن خونه مو ...

خیلی بده بعد ازدواج اینجور خوابا رو دیدن من الآنم گاهی خوابشو میبینم ولی حتی خوابشو هم که میبینم عذاب وجدان دارم 🙄