2777
2789
عنوان

بارداری خارج از رحم

267 بازدید | 13 پست

خانوما من یه هفته پریودم تاخیر داشت...امروز رفتم سونو شکمی ک گفت هیچی نیس بعد واژینال انجام داد بازم هیچی مشخص نبود... حالا فردا میخوام برم آزمایش 

پادرد دارم و ترشح...ممکنه خارج از رحم باشه یا بارداری منتفی هستش؟ استرس دارم وحشتناک 

اولین روز آخرین پریودم ۲۷شهریور بوده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم امکان بارداری هست ولی اینکه تو سونو چیزی نبوده کاملا طبیعی چون دو هفته حداقل باید بگذره به من گفتن خارج رحمی رفتم پیش یه دکتر دیگه هفته بعد گفت بارداری طبیعی هست و مشکلی نداری

بابت اینکه بچت ۱۹ ماهه هست سخته ولی اگه بارداری واقعا نمیشه کاری کرد

خواست خدا بوده میدونم درکش الان سخته ولی کاری نکنی که پشیمون بشی

همین الان یه بی بی چک بخر یا با داروخانه اسنپ سفارش بده بیارن خیالت راحت بشه

باردارهم باشی تا اون موقع بچه اولت دو سال و نیمه شده 

کلا ساق و ران گاهی میگیره مداوم نیس... نه خیلی هم نیس  لک و خونریزی ندارم

ببین من که داشتم از پا درد می مردم
یعنی تا قبل از تشخیص خارج رحمی دو بار رفتم آمپول هیوسین زدم
لکه بینی و خونریزی و درد وحشتناک زیر دل داشتم

بچه من الان ده روزه از پریودم میگذره اولش کمر درد داشتم الان تخمدان راستم درد میکند دردش میزنم به کشانده رانم و پاهام لکه بینی م پانزدهم سیکلم داشتم قهوه نشانه بارداری سینه سو میزنم با ورم کرده

ببین من که داشتم از پا درد می مردم یعنی تا قبل از تشخیص خارج رحمی دو بار رفتم آمپول هیوسین زدم لکه ب ...

چقدر از موعدت گذشته بود عزیزم؟؟ وای چ بد 

علائم دیگ داشتی مثل ترشح ؟آزمایش  بتا دادی عددش چند بود

عزیزم امکان بارداری هست ولی اینکه تو سونو چیزی نبوده کاملا طبیعی چون دو هفته حداقل باید بگذره به من ...

درسته عزیزم ولی آخه حتی ساک بارداری هم نبود از این بابت شک دارم... و اینکه میدونم صددرصد آخرین رابطم خیلی وقت پیش بود عجیبه ک هیچی دیده نشد