2777
2789
ممنون عزیزمتنها دکتری که ازش نارضایتی تنفسی و تخریب ظاهر نشنیدم نطری هستاکثرا میگن تبریز عمل نکنیدشم ...

من دکتر نژاد کاظم عمل بینی کردم کاملا طبیعی عمل کرد قوز داشت بینیم وانحراف ....اصلا تا به حال خونریزی وگرفتگی نداشته ببنیم ....البته خودتون مدل بدین بهتره از لحاظ تنفسی عالیه

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طرفدارهای نظری و بقیه جراحها پایین پست تبلیغ نکنن مردم گناه دارن،از بینی سخت بذارن .مردم از راه دو ...

کدوما رو تبلیغ میکنن

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

واقعا به این نتیجه رسیدم که شانس خیلی اثرگذاره در عمل بینی

بدن ادما هم تاثیر داره من ۹ساله عمل کردم تا به الان مشکل تنفسی وخونریزی نداشتم اصلا

کدوما رو تبلیغ میکنن

نظری تخریب ظاهری داره ولی مشکل تنفسی نداره،همون که طرفدارهای نظری و بقیه جراح ها، آشناهاشون زیر پست تعریف میکنن و پزشک ها نظر های منفی رو پاک میکنن همشون گناه میکنن.پزشک ها باید عمل های سخت رو هم‌ بذارن که مردم ببینن و دیگه مطب گردی نکنن.مردم گول میخورن میرن عمل میکنن ظاهرشون خراب میشه.البته پرشک های گوش و حلق وبینی مشکل تنفسی ندارن.

بدن ادما هم تاثیر داره من ۹ساله عمل کردم تا به الان مشکل تنفسی وخونریزی نداشتم اصلا

عزیزم شما می خواهین ترمیم کنین،اینجا دنبال دکتر ترمیم هستین؟اگر پزشک خوب برا ترمیم پیدا کردین به من هم بگید؟🙏

نظری تخریب ظاهری داره ولی مشکل تنفسی نداره،همون که طرفدارهای نظری و بقیه جراح ها، آشناهاشون زیر پست ...

درسته منم میش متخصص گوش وحلق وبینی رفتم ...البته اون زمان هم پیر بودن الان ندیدمشون 

عزیزم شما می خواهین ترمیم کنین،اینجا دنبال دکتر ترمیم هستین؟اگر پزشک خوب برا ترمیم پیدا کردین به من ...

نه گلم من یه بار ۹۴جراحی بینی کردم راضیم

پیچ دارن؟

نمیدونم تو نت بزنی متخصص گوش وحلق وبینی دکتر نژاد کاظم .میاره ...مطبش سربالایی ولیعصر هس...من سال ۹۴...پنج تومن داده بودم

نمیدونم تو نت بزنی متخصص گوش وحلق وبینی دکتر نژاد کاظم .میاره ...مطبش سربالایی ولیعصر هس...من سال ۹۴ ...

ممنون عزیزم از راهنماییتون ولی دکتر باید عملی که خراب کرده باید خودش ترمیمش رو  انجام بده،اون هم که قبول نمیکنه.