الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنون عزیزم تنها دکتری که ازش نارضایتی تنفسی و تخریب ظاهر نشنیدم نطری هست اکثرا میگن تبریز عمل نکن ...
زرین قلم اصلا خوب نیست هم مدلاروخیلی بد میکنه هم تنفسی مشکل دارن
تومی تونی در زندگی به هر چیزی که بخوای برسی، ولی نه هر وقت که بخوای! صبر داشته باش دوست من..✨از اونی که شاشتو نگه میداشتی که بیشتر باهاش چت کنی چه خبر؟!📽️اونی که باهاش با سیاست رفتار میکنی قطعا دوستش نداری،دوست داشتن خیلی صاف و سادهس، دیوثبازی باهاش جمع نمیشه اصلا.
تومی تونی در زندگی به هر چیزی که بخوای برسی، ولی نه هر وقت که بخوای! صبر داشته باش دوست من..✨از اونی که شاشتو نگه میداشتی که بیشتر باهاش چت کنی چه خبر؟!📽️اونی که باهاش با سیاست رفتار میکنی قطعا دوستش نداری،دوست داشتن خیلی صاف و سادهس، دیوثبازی باهاش جمع نمیشه اصلا.
اصلا کار دکتر امامی خوب نبود من مطبش رفته بودم فقط بینی های بدون مشکل وراحت رو عمل میکنه واکثر اونایی که عمل کرده بودن کاملا مشخص بود که بینی عملی ونافرمه،فقط متاسفانه زیاد تبلیغ داره....
اصلا کار دکتر امامی خوب نبود من مطبش رفته بودم فقط بینی های بدون مشکل وراحت رو عمل میکنه واکثر اونای ...
اتفاقا من دکتر امامی عمل کردم بهترین دکتر در تبریز هست عمل من گوشتی بود فوق العاده شده،من تبربز خیلی گشتم پزشک ها رو،شیوا نایب و نظری که افتضاح هستن.شیوا نایب کوچک و سر بالا ور میاره. نظری هم بینی های گوشتی رو کلا نابود میکنه،