2777
2789
دکتر میلاد امامی که مال خواهرم رو عمل کردن یک انسان با شخصیتی هستن

رزااا نادیاااا قمرییی یک نفر که سه تا اکانت ساخته و میاد تبلیغ دکتر امامی رو میکنه و نظری رو تخریب میکنه واقعا اینکارت اصلا درست نیست بذار اونایی که واقعا با این دکتر عمل کردن نظر صادقانشون رو بگن اگه کسی انتخاب اشتباهی بکنه با این تبلیغاتت مدیونشون میشی

رزااا نادیاااا قمرییی یک نفر که سه تا اکانت ساخته و میاد تبلیغ دکتر امامی رو میکنه و نظری رو تخریب م ...

یارگلینی  00bhr00 و tanhayshab این شما هستین چند تا اکانت باز کردین وصد در صد نسبتی دارین با نظری و گرنه چند تا اکانت باز نمیکردین، ببینین هر کس باید نظر خودش رو بگه، شما نباید تعصب بکشید. من رو نظری عمل کرده ناراضی هستم خیلی هم بی ادب هست ولی خواهرم رو دکتر امامی عمل کرده خیلی راضی هستیم. خیلی دکتر  با شخصیت و مودب و اخلاق مداری هستن. مریض رو بعد عمل تحقیر نمیکنن. ولی نظری مریض رو تحقیر میکنه اگر از عملش ایراد بگی..مردم آگاه هستن میرن مطب گردی از نزدیک عمل های امامی رو میبینن بعد تصمیم میگیرن نگران مردم نباشین.  مثل ما نیستن گول تبلیغات نظری رو خوردیم. البته ما هم مطب گردی کرده بودیم تا حدودی ولی اشتباه کردیم که چند بار نرفتیم  مطب نظری و مریض هاشو ببینیم و بعد تصمیم بگیریم.کارمون عجولانه بود.حالا کاری به عملش ندارم هر دکتری ایراد داره. ولی بی ادب بودنش خیلی بده خیلی.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رزااا نادیاااا قمرییی یک نفر که سه تا اکانت ساخته و میاد تبلیغ دکتر امامی رو میکنه و نظری رو تخریب م ...

دکتر نظری وقتی بینی رو خراب میکنه باید انتقاد پذیر باشه نه اینکه تحقیر کنه.نظری باید در اخلاقش تجدید نظر کنه. این رو بدونه که مریض برده دکتر نیست که اون طور تحقیرش کنه. 

زرین قلم اصلا خوب نیست هم مدلارو‌خیلی بد میکنه هم تنفسی مشکل دارن

ما فامیلامون همشون پیش دکتر زرین قام عمل کردن تنفسشون خوبه هیچ  مشکلی ندارن ولی اره  ظاهر همشون عین هم نوکش تیزه ولی نسبت به قبل خوشگل شدن

ببینید شما مدیون مردم نشید بگذارید مردم حقیقت رو بگم.خوب وقتی میگم نظری بد عمل کرده شما چرا تعصب می کشید. من عمل طبیعی خواسته بودم ولی اون ظاهرش رو خراب کرده طبیعی عمل نکرده.با این اکانتات مردم رو زبو نشون رو نبند. مردم حق دارن حقیقت رو بگن

کاش در ابتدا دکتر  نظری میگفت بینی تو گوشتی هست خوب درنمیاد عمل نمیکنم.نه تنها نظری بلکه تمام پزشک هایی که گوشتی رو بد نیستن عمل کنن باید رک بگن ما بینی گوشتی یا نیمه گوشتی عمل نمیکنیم. آخر سر هم شیطان یقه اش رو گرفت چون به بینیش ایراد گفتیم با مریض عین یک برده رفتار کردن. شاید ازاین نوع پزشک ها چند تا باشن هست ما نمیشناسیم فقط این دکتر نیست. ولی از بی ادبیش هر چه قدر بگم کم گفتم

یارگلینی 00bhr00 و tanhayshab این شما هستین چند تا اکانت باز کردین وصد در صد نسبتی دارین با نظری و ...

الان کجا دیدین من از نظری دفاع کنم؟ کدوم چند تا اکانت دقیقا؟چرا تا یکی مچتونو میگیره شروع میکنید به حمله

من فقط میگم انقدر تابلو و با چندتا اکانت از یه دکتر بد و از اون یکی خوب نگید همه ی دکترا راضی و ناراضی دارن بذارید بقیه با تحقیق و دید باز تری دکترشونو انتخاب کنن

الان کجا دیدین من از نظری دفاع کنم؟ کدوم چند تا اکانت دقیقا؟چرا تا یکی مچتونو میگیره شروع میکنید به ...

عزیزم شما حداقل با سه اکانت هی دارید میگید از نظری نگو   همون دفاع هست دیگه‌.شما هم آزاد هستید از هر پزشک تبریز فرقی نمیکنه امامی باشه شیوا نایب باشه یا هر پزشک دیگر در تبریز که شما رو بد عمل کرده بگید.من هم آزاد هستم باید نظرم رو بگم.

الان کجا دیدین من از نظری دفاع کنم؟ کدوم چند تا اکانت دقیقا؟چرا تا یکی مچتونو میگیره شروع میکنید به ...

من نادیا هستم ایشون هم رزااااا.ما دو تا دوست بودیم که هر دومون ناراضی بودیم.خوب الان هم شما اجازه نمیدید رزااا از حقش دفاع کنه

همین که میگین از نظری بد نگو دفاع هست دیگه.من نظری رو حلال نمیکنم من ازشون بینی طبیعی خواسته بودم، تازه جدا از بینی تحقیرم کرده و مریضش رو برده حساب کرده. 

شما دارین به مردم ظلم میکنید. دارید گناه میکنید نمیذارید من حقیقت رو بگم. وقتی نظری ظاهر بینی ام رو خراب کرده باید بگم.انسانیت کجا رفته که نظری قبول نمیکرد خراب کرده  نمیذاشت حرفم رو بگم تحقیرم کرد.آخر سر هم برده حساب کرد. این سایت نظردهی هست آزادی بیان دارم باید بگم.