2777
2789
من که خیلی راضیم

حتی دکتر نظری بینی برادرم رو عمل کرده بود الان از بیرون انحراف داره،بینی دوستمم مثلا بسته عمل کرده بود اصلا بلد نبود انگار از وسط نصف کرده بودن.فقط بینی های خوب رو پیجش میذاره،شیوا نایب هم که سر بالا و خیلی بینی هارو کوچک میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزمتنها دکتری که ازش نارضایتی تنفسی و تخریب ظاهر نشنیدم نطری هستاکثرا میگن تبریز عمل نکنیدشم ...

راستشو بخواهین من پیش نظری عمل کردم بینی ام رو ظاهرش رو خراب کرد تازه قبول هم نکرد که خرابش کرده. 

اصلا کار دکتر امامی خوب نبود من مطبش رفته بودم فقط بینی های بدون مشکل وراحت رو عمل میکنه واکثر اونای ...

اتفاقا چند تا از دوستامو  امامی عمل کرده،یکیش دکتر لاله اویسی که دندان پزشک هستن خیلی طبیعی و خوش فرم کرده،

اتفاقا چند تا از دوستامو امامی عمل کرده،یکیش دکتر لاله اویسی که دندان پزشک هستن خیلی طبیعی و خوش فر ...

من چرا اسم هر دکتری و سرچ کردم تو تبریز  و نظرات و خوندم  شما و نادیاااااا هستین همش نظری و تخریب و امامی و تبلیغ میکنین زشتهه کارتون اکه نظری بینیتونو خراب کرده تخریبتون قبول ولی دیگه امامی رو چرا همه جا تبلیغ میکنین چن نفری لطفا مردم رو گمراه نکنین گناه دارن

من چرا اسم هر دکتری و سرچ کردم تو تبریز و نظرات و خوندم شما و نادیاااااا هستین همش نظری و تخریب و ...

اگرحقیقت رو نگم گناه کردم.از عمل های دکتر نظری چند تاش ترمیم رو رفتن تهران. 

دکتر امامی مال خواهرم رو انجام دادن خیلی هم طبیعی و شیک. اگر شما تمایل دارین بدین عمل کنن.خوب برین مطب گردی. خودتون پورسوجو کنین ، چرا ناراحت میشین وقتی حقیقت رو میگم. 

اگرحقیقت رو نگم گناه کردم.از عمل های دکتر نظری چند تاش ترمیم رو رفتن تهران. دکتر امامی مال خواهرم رو ...

ببینید من تجربه ها مو گفتم، اگر دوست ندارید حقیقت رو بشنوید به این سایت نگاه نکنید،از هر دکتری خودتون انتخاب کردین بدین عمل کنن.کار اصولی این هست که خودتون برید از نزدیک مریض ها رو ببینید تحقیق کنید. 

من چرا اسم هر دکتری و سرچ کردم تو تبریز و نظرات و خوندم شما و نادیاااااا هستین همش نظری و تخریب و ...

عزیزم دکتر نظری الان ۶ سال هست که ظاهر بینی رو خراب کرد اون زمان یه جور ماس مالیش کرد رفت.کاش می گفت بیا ترمیم کنم.

بعضی پزشک ها برای جلب توجه چند تا پیج باز میکنن زیر پستشون از خودشون تعریف میکنن واقعا گول زننده هست.خیلی کار زشتی میکنن.این کار ظلم به مراجعه کننده هست

دکتر نظری رو حلال نمیکنم چون خیلی بی احترامی کردن.انسانیت به تحصیلات نیست.وقتی به یه پزشک ایراد عملش رو میگی باید انتقاد پذیر باشه نه اینکه بی ادبانه برخورد کنه.قبل عمل رفتار عادی بودن ولی بد عمل بی ادبانه برخورد کردن .اصلا حلالش نمیکنه.تخریب کردن اش رو نمی بخشمش.اون باید با احترام می گفت بیا ترمیم کنم نه اینکه  مریض رو تخریب کنه.

دکتر نظری وقتی عمل کردن بلد نیستن  عمل نکنن برن طبابت کنن.اگر کسی براشون کوتاهی کنن چه حسی دست میده بهشون خوششون میاد؟!