2777
2789

من میخام با دوست صمیمیم(مجرده) برم بیرون پارکی جایی.ب دوستم میگم بیام خونتون میگ نه بیا بریم پارک(.نمیخامم اون بیاد خونمون)

شوهرمم خوشش نمیاد تنهایی برم میگ مزاحمت میشن ک همممون میدونیم پسرا بیرون کرم میریزن.  ( اخه این دوستم  یخورده سبکه و لاتی رفتار میکنه. دوستا شوهرم. این دوستمو میشناسن😐😐حالا چیکار کنم. بین دوراهیم دوستم میک باید بیایی( خیلی وقته ندیدیم همو) شوهرمم هنوز بهش نگفتم. اگ هم بخام برم پارکی جایی میگ خودمم بات میام اما من نمیخام 

کاربر 98بودم ک ترکیدم.😒😒

اگه همسرت خوشش نمیاد اصلا نرو

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا یعنی چی تنها نرید جایی؟!

شوهرت خیلی حرفش بی منطقه.

با دوستت برید کافه ای جایی.‌

گرچه من بودم کلا رابطمو با دوستم که مجرده و معلوم الحال، قطع می کردم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه م ولی میگم برین پارک بانوان 😁

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
وا یعنی چی تنها نرید جایی؟! شوهرت خیلی حرفش بی منطقه. با دوستت برید کافه ای جایی.‌ گرچه من بودم ک ...

اخه من هیچ کدوم از دوستام متاهل نیستن. همشون مجرد میترسم بعدا هیشکی برام نمونه این دوستمم۱۰ ساله باهامیم

کاربر 98بودم ک ترکیدم.😒😒

برید کافه

این دوستتم خطریه ها کم کم رابطتو کم کن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

صد در صد شوهرت مهم تره به خاطر رفیقت بین خودت و شوهرت الکی اختلاف ایجاد نکن بگو شوهرم خوشش نمیاد بیام پارک تمام

به قول حضرت مولانا؛یک دو روزی جهد کن،باقی بخند! 

خب بیین اونکه مثل تو مستقل نیست طبیعیه راحت نباشه بری خونشون توکه راحت تری بگو بیاد خونه ی شما مشکلت چیه ؟

بیرونم میتونین یه کافه پیدا کنین که محیطش خوب باشه برین اونجا بشینین