2777
2789

من میخام با دوست صمیمیم(مجرده) برم بیرون پارکی جایی.ب دوستم میگم بیام خونتون میگ نه بیا بریم پارک.

شوهرمم خوشش نمیاد تنهایی برم میگ مزاحمت میشن یا تیکه ای چیزی ک همممون میدونیم پسرا بیرون کرم میریزن. حالا چیکار کنم. بین دوراهیم دوستم میک باید بیایی شوهرمم هنوز بهش نگفتم. اگ هم بخام برم پارک میگ خودمم بات میام اما من نمیخام 

کاربر 98بودم ک ترکیدم.😒😒

برید سینما

چرا بمن تیکه ننداختن خیلی وقته

نسلسون منقرض شده انگار

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستتو بگو بیاد خونه ت

پای دوست مجرد به خونه باز نشه بهتره

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم
برید سینما چرا بمن تیکه ننداختن خیلی وقته نسلسون منقرض شده انگار

موافقم😁

منم خیلی وقته همچین موردی ندیدم

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

اگه شوهرت دوس نداره نرو بهتر از اینه بخاطر یه پارک بحث و دلخوری پیش بیاد

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)