بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
با چندبار جواب میده گلم؟من شنبه آزمایش دخیره تخمدان دارم.میگن از شب اول پریود یه شب درمیون انجام بدید.به نظرت باتوجه به اینکه شنبه آزمایش دارم یه بارش تاثیر میذاره؟
من شنبه آزمایش دخیره تخمدان دارم.میگن از شب اول پریود یه شب درمیون انجام بدید.به ...
فکر نمیکنم عزیزم با یک بار من ۶ ماهه اصلاح سبکم
هر۶ ماهم بادکشو انجام دادم
ذخیرم رفته بالا اما خب با یک بار نباید انتظار زیادی داشت
ادامه بده قطعااااا نتیجه میگیری
نکته مهمم اینه شب قبل ساعت ۱۲ بخوابی برو بخواب
منم میخابم
فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
بله بادکش گرم خیلی خوبه و رحم گرم میکنه البته باید روغن مالی هر شب بشه و فقط ۱ بار نیست دوره داره بخ ...
من اول روغن بادام تلخ زدم و سه جهار دقیقه ای قشنگ ماساژ دادم. بعد لیوانارا گذاشتیم تقریبا ۱ ربع. چندتا خوندم از شب اول پریود تا شب قبل تخمکگذاری یه شب درمیون. برا این گفتم یه بار، چون شنبه باید آزمایش بدم و منظورم این بود تا موقع آزمایش فقط یه بار انجام دادم. پس روغنا هرشب بزنم گلم؟