2777
2789
فکر نمیکنم عزیزم با یک بار من ۶ ماهه اصلاح سبکم  هر۶ ماهم بادکشو انجام دادم  ذخیرم رفته ...

چشم الان میخوابم😁البته یادم رفت بگم من قراره دارو شروع کنم و برم برا ای وی اف

من اول روغن بادام تلخ زدم و سه جهار دقیقه ای قشنگ ماساژ دادم. بعد لیوانارا گذاشتیم تقریبا ۱ ربع. چند ...

بله من ۲ سال باردار نمیشدم طب سنتی رفتم بهم گفت بادکش گرم چون اوج کرونا بود نمیرفتم جایی و میترسیدم کس دیگه انجام بده ولی بهم گفت روغن سیاه دانه و رازیانه بمال به کمر و زیر دل و بادکش گرم هم هم زیر شکم هم پشت کمر باید انجام بشه ،من رو۵نا رو هر شب میزدم و یه سری گیاهی هم به همسرم داد اسیاب کردم با عکس یه قاشق میخورد خودمم یه چنتا چیز داد دقیق یادم نیست یادم گرده گل و ازین جور چیزا من فکر میکردم چرت و پرت ۲۸ روز انجام دادم رها کردم ولی همون ماه باردار شدم و پریود نشدم😊الان پسرم ۲ سال و ۹ ماه 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با چندبار جواب میده گلم؟من شنبه آزمایش دخیره تخمدان دارم‌.میگن از شب اول پریود یه شب درمیون انجام بد ...

تو دوران پریودی که میگن نباید انجام بدی باعث انحراف خون میشه

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم

بله من ۲ سال باردار نمیشدم طب سنتی رفتم بهم گفت بادکش گرم چون اوج کرونا بود نمیرفتم جایی و میترسیدم ...

ای جونم😍خدا براتون نگهش داره.منم انجام میدم پس.فقط گلم شما تو ایام پریود انجام میدادی دیگه؟یه شب در میون؟ یا اینکه هرشب؟تا چندروز؟

تو دوران پریودی که میگن نباید انجام بدی باعث انحراف خون میشه

نمیدونم منم گیج شدم.چندجاخوندم گفتن تو ایام پریود باشه.عزیزم تو میدونی دقیقا چه موقع باید انجام بشه؟

نمیدونم منم گیج شدم.چندجاخوندم گفتن تو ایام پریود باشه.عزیزم تو میدونی دقیقا چه موقع باید انجام بشه؟

قبل و بعد پریودی انجام میدن البته منظورم بادکش تخمدان هست من تنبلی داشتم یه ماه بعد پرودی انجام  دادم فولیکولام بیشتر شدن ولی حامله نشدم

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم

ای جونم😍خدا براتون نگهش داره.منم انجام میدم پس.فقط گلم شما تو ایام پریود انجام میدادی دیگه؟یه شب در ...

من یادم پریودم تموم شد چون خیلی ناامید بودم به اصرار خالم رفتم پیشش و از همون شب شروع کردم هر شب روغن رازیانه به کمر همسرم ماشاژ میدهد و روغن سیاه دانه زیر دلم و بعدش با یه شال یا کمربند ببند تا کمر بشه رحم ،و یک شب در میون رابطه داشتیم و بعدش به حالت جنین دراز کشیدم به پهلو اینا توصیه اون خانم بود ،صبح گرد گل میخوردم  اها رویانم بهم داده بود برا زنبور ملکه تو نت بزن میاد ،یه چیز دیگه هم بود یادم نیست ،شوهرمم از اون مواد با عسل یه قاشق میخورد من همه این موارد تا ۲۸ روز مرتب انحام دادم و رها کردم چون علایم نداشتم ناامید شدم نمیدونستم باردار شدم و روز ۳۲ پریود وقتی نشدم فهمیدم باردارم ،انشالا بزودی روزی شما باشه😍

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌

نهههه اصلااااا 

بعد اتمام پریود ۷ جلسه یک شب درمیون 

تو دوران پریود اصلا و ابدا نه روغن مالی نه بادکش انجام ندین

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤