2777
2789
عنوان

برادر شوهرم مشب جلو جمع بهم گفت پاشو کمک مامانم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 55 پست
اره حرفشو پشیزی حساب نکردم نشستم بعد از ۵ دیقه ب میل خودم بلند شدم رفتم کمک ننش

به اینا رو نده وگرنه سوارت میشن مث مهمون برو و بیا

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

شعور ندارن بخدا امروز ناهار درست کردم ظرف شستم کلی کار دیگ یه پنج دیقه نشستم مث خر سرشو انداخت پایین ...

خب عادتشون دادی ببخشیدوقتی شمانیستی کی غذا درست میکنه واسشون توروخدا نکنیداینکارارو شمامهمان هستین وبایدازتون پذیرایی بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شعور ندارن بخدا امروز ناهار درست کردم ظرف شستم کلی کار دیگ یه پنج دیقه نشستم مث خر سرشو انداخت پایین ...

تقصیر خودته کی تو نامزدی اینهمه کار میکنه . از الان هرجور رفتار کردی تا اخر عمر همونه

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

اشتباه از خودته 

16 ساله با همسرمم 

تا الان یه بار نشده خونه ی کسی کاری کنم

البته اجازه هم نمیدم کسی خونم کاری کنه و بیشتر از دو سه ساعت هیچ جا نمیمونم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

وای تجربشو دارم سر سفره بودیم همه جم کردیم جز جاریه بعد جاری رف ظرفارو بشوره چندتام بیشتر نبود گف بی ...

خب منم همین منظورم بود من اینقد امروز کار کردم واسشون یه سیب زمینی ننش نمیمیره ک  سرخ کنه ادمی ک شعور نداره همینه و گرنه من خودم میدونم کجا کار کنم کجا نکنم یه دیقه نشستم کنار نامزدم 

اشتباه از خودته  16 ساله با همسرمم  تا الان یه بار نشده خونه ی کسی کاری کنم البته اجازه ...

میدونی من از روزی ک نامزد کردیم همین نظرم ک اصلا کار نکنم مث مهمون برم بیام حرمتا بیشتر حفظ میشه ولی دوتا جاری چاپلوس دارم ک همه کار میکنن واسه مادرشوهرم ک اینم تنبل،شده دیگ منم مجبورم میبینم اونا مث خر کار میکنن منم یه کمکی میدم 

خب منم همین منظورم بود من اینقد امروز کار کردم واسشون یه سیب زمینی ننش نمیمیره ک  سرخ کنه ادمی ...

بهش رو نده من اصلا کوتا نمیام از حرفم و شوهرمم پشتمه حسابی.مادرشوهرمم خدایی خوبه اصلا نمیگه اینکارو کن یا ن خودم پامیشم.ولی برادرشوهر انقدر خاله زنک نوبره من ک هربار میشورمش حیام نداره میاد حرف میزنه من سرسنگینم ولی از رو نمیره

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
تقصیر خودته کی تو نامزدی اینهمه کار میکنه . از الان هرجور رفتار کردی تا اخر عمر همونه

اصلاااا منتظرم عروسی کنم برم خونم بخدا دست به قاشق نمیزنم یه ساعت میام میشینم میرم همین الان مجبورم 

بهش رو نده من اصلا کوتا نمیام از حرفم و شوهرمم پشتمه حسابی.مادرشوهرمم خدایی خوبه اصلا نمیگه اینکارو ...

ببین دقیقا مادرشوهرم همینطوره هیچی نمیگه ک کار کن یا نکن برادرشوهرم نخود اش هس شعور نداره زورم میاد ک شوهرم چرا طرفم نگرف با اینکه میبینه من کمک ننش میدم 

میدونی من از روزی ک نامزد کردیم همین نظرم ک اصلا کار نکنم مث مهمون برم بیام حرمتا بیشتر حفظ میشه ولی ...

خب اونا انتخاب کردن کار کنن 

شما انتخاب نکن

از اول هرجور باشی تا آخر همونی . توقع الکی ایجاد نکن 

اونی که زیاد تو دست و پاس حرمت نداره

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خب عادتشون دادی ببخشیدوقتی شمانیستی کی غذا درست میکنه واسشون توروخدا نکنیداینکارارو شمامهمان هستین و ...

ننش تا میبینه عروسا میان دست ب هیچی نمیزنه میره یه گوشه میتمرگه اینقد تودلم چیش میگم بخدا مامان خودم ما ک دخترشیم نمیزاره کمکش کنیم میگ شما بشینید پیش شوهراتون اینقد زرنگه اینقد تمیززههه ک حد. نداره از مادرشوهر شانس نداشتم تنبل چرک 

اصلاااا منتظرم عروسی کنم برم خونم بخدا دست به قاشق نمیزنم یه ساعت میام میشینم میرم همین الان مجبورم& ...

نه الان چون کار میکنی بعدا هم ازت انتظار دارن اگه کار نکنی مایه دلخوریه

چ شوهر بی جربزه ایی داری.باید پشتت وایمیستاد و ازت دفاع میکرد .شما ب ی نفر بله گفتی یا چندنفر؟من بودم همون لحظه جوابشو میدادم و میرفتم خونمون تا بقیه اشونم بفهمن و حدخودشونو نگه دارن .دمت گرم ک بعد ازچنددیقه رفتی کمک کردی .نباید ازاول تااخراز جات تکون میخوردی ن ۵ دیقه بعد پاشی.انشالاه شوهرت ازاین ببعد پشتت باشه و ازت دفاع کنه  

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢

والا مقصر خودتی که تو نامزدی میری شبم اونجا میمونی 

بابا ارزش خودتونو حفظ کنید ۲سه ساعتم کافیه 

چه نیازی تو نامزدی بری اونجا بخابی 

اه

بدم میاد از این کارا

انگار از خونتون بیزارید 

منتطر بودید یکی بیا ببرتتون

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔