2777
2789
عنوان

برادر شوهرم مشب جلو جمع بهم گفت پاشو کمک مامانم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه اینجور مواقع جواب بده نمیگم بی احترامی کن نه اما محکم و بدونه خنده بگو من اومدم مهمونی مگه مهم ...

خب با لبخند گفتم بعده ۱۰ روز اومدم میخام بشینم پیش نامزدم 

شوهر صیغه ای مادرشوهرمم چند روز پیش رفتیم خونشون یه سر نشستیم شوهرش بمن گفت پاشو چای دم کن حالا فک کن سومی یا چهارمین باری بود که دیده منو هاااا

منم که دارم ماه چهارم رو پر میکنم کلیم تپش قلب دارم موقع انجام دادن کارام

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

وای تجربشو دارم سر سفره بودیم همه جم کردیم جز جاریه بعد جاری رف ظرفارو بشوره چندتام بیشتر نبود گف بیا باهم بشوریم گفتم نمیام کار دارم اخه باردارم خیلی نمیتونم سرپا وایسم  برادرشوهرم گف پاشو برو زن من چرا بشوره گفتم ما حم کردیم زنت نشسته بود قرار نیس کاری ک نمبخوام رو کنم جز شوهرم کسی حق نداره بگه چی کنم چی نکنم رستوران ک نیس خداکنه نتونه ۸تا قاشق و بشقاب بشوره گف رو حرف من حر میزنی شوهرم گف مواظب حرف زدنت باش زن من قرار نیس ب حرف تو باشه تا صلاحم ندونه کاری رو نمیکنه زنت کوه نکنده سر سفره بوده غذا خورده وظیفشه ی کاری انجام بده بعد اون کلا سر سنگینیم خانواده شوهرمم پشت من بودن حقو ب من دادن کلا باهم نمیسازیم

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
خلی ناراحت شدم اخه جلو اونا هیچی نگف طرفم نگرفت

شوهرت نبایددخالت کنه خودت مگه چته باخنده که خوب جوابشو دادی بعدشم حتی میل خودت نبایدمیرفتی که یادبگیرن شمامهمان هستین 

اصلاشمانبایدتوآشپزی وبقیه کارا کمک کنید بعدکه ازتون پذیرایی کردن توظرفا کمک میدین همین 

شعور ندارن بخدا امروز ناهار درست کردم ظرف شستم کلی کار دیگ یه پنج دیقه نشستم مث خر سرشو انداخت پایین اومد اینطور گف