من همسرم نامزدی هستیم امروز بعد از ۱۰ روز اومدم خونشون برادرشوهرم جلو خانواده شوهرم ک پدرش دوتا داداشاش و زن داداشش بود یهو اومد داخل ب من گفت بلند سیب زمینا سرخ کن چرا اومدی نشستی و گوشه پیراهنمو گرفت ک پاشم منم هیچیییی جوابش ندادم فقد گفتم با لبخند بعد از ۱۰روز اومدم میخام بشینم پیش نامزدم خیلی ناراحت شدم اینقد ناراحت شدم جلو بقیه رو خودم نیوردم الان تو اتاق ب شوهرم گفتم چقد ناراحت شدم و گریه کردم کلی نازمو کشید ک از منظور نگفته ولی من دلم قانع نشد جوابش ندادم دید محل نمیدم روشو برگردونده خابیده خیلی ناراحتم جلو جمع بهم دستور داد
ببین دقیقا مادرشوهرم همینطوره هیچی نمیگه ک کار کن یا نکن برادرشوهرم نخود اش هس شعور نداره زورم میاد ...
مجرده؟من متاهله مثلا از زنش دفاع میکنه ولی شوهر من از اون بلد تره همیشم میگه کاری میکنی برا دل خودت کمک مامانم بده ن از سر دلسوزی یا بخاطر من.برا همین میدونه اهله لج نیستم و واقعا کمک میکنم ب مامانش.الان میاد بعد اون قضیه اصلا جلوشون کار نمیکنم خودش مجبوره پاشه.چند وقت پیش مامانش اومد خونه مادرشوهرم اونم اومد انتظار داشتن من پاشم پذیرایی از جامو جم نخوردم مادرشوهرمم کار داشت خودش مجبور شد پاشه پذیرایی کنه از مام نکرد ک برام مهم نبود جلو همه بشقاب گزاش جز منو شوهرم قشنگ بو سوختنی میومد😂
میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
خب اونا انتخاب کردن کار کنن شما انتخاب نکن از اول هرجور باشی تا آخر همونی . توقع الکی ایجاد ...
درسته هرجا اشه کچلک فراشه اخه میشینن پشت ادم غیبت میکنن یبار گفته بودم اره فلانی کار نمیکنه ینی من بعد منم گفتم ازدواج نکردم ک کار کنم ب اندازه خودم کمک میدم ب شما نیس من کار کنم یا نکنم. ولی شعور ک ندارن انگار هیچ
چرل سیاست نداری با خنده جوابش رو میدادی اینقدراز نقش سیما تو سریال زخم کاری خوشم میاد خیلی با سیاسته ...
😵💫🤦🏻
واقعا فکر کردین ؟من انقدر حوصله دارم که طلاق بگیرم ؟؟ من واقعا حوصله ندارم بخام این زندگی این همسر این خانواده رو ترک کنم که بخام دوباره ..ازدواج کنم تشکیل خانواده بدم...دوباره ۳سال طول بکشه فرمان اون زندگی اون مرد اون خانواده همسر رو به دست بگیرم؟؟فرهنگشون طبقه خانوادشون بشناسم.دوباره خاهر شوهر مادر شوهر بازی رو تحمل کنم؟ حوصله دارم ؟؟بخام جاری مادرشوهر خاهر شوهر بشناسم از سر زندگیم بازشون کنم؟؟ هرچند همسرم بد هم باشه.... بخام داخل خانواده همسر برا خودم جایگاهی درست کنم؟؟؟اعتماد اطرافیانو کسب کنم؟؟.من انقدر عمر میکنم ؟؟واس اینکار؟؟؟این حوصله اعصاب دارم؟؟؟پس عمری وقتی واس این شوهر این زندگی گذاشتم چی؟؟؟؟مگر همینجوری کشکی هست ؟؟؟؟خیر جانم ..(دیالوگ نوید محمد زاده)من میمونم اینجا حقمو میگیرم موندم حقتونو کف دستتون بزارم😃 اینارو درست میکنم...با همین آدم ها..همین تیکه ها پازل مو میچینم .....زندگی بازی حکم هست وقتی برد میزنن کارت هارو معلوم نیست به تو چی میفته شاید بهترین دست...شاید بدترین دست...ولی مجبوری با همون دست بازی کنی..با همون کارتا منتها..باید بدونی کدوم کی استفاده کنی که بازی رو ببری....توی شطرنج باید بشناسی مهره هاتو کدومو کجا بزاری....تو کل عمر وقت نداری که صرف شناختن مهره های زندگیت کنی .....پس با همینا بازی کن.. _زندگی یک قماره_ من شاید قمار بلد نباشم...ولی وسط بازی هم حق جا زدن ندارم...این قانون بازی حکم هست____کاربر ۹ساله سایتم
بذار غیبت کنن تا جونشون در بیاد شما درگیر این حواشی نشو برای خودت برنامه ی پیشرفت و رش ...
اه بابا اصن من ۲۰ روزه یبار یه ماهی یبار میام خونشون خونه برادرشوهرامم اصلااا نمیرم هروقت ببینمشون هم احترامشون دارم کلا هم سرم تو لاک خودمه بخدا اینقد کار و دغدغه دارم یادم این چرت پرتا نیس ولی اونا اخر میشینن پشت ادم حرف میزنن چوغلی میکنن
من جوابش دادم ب میل خودمم رفتم کمک ک ینی حرفت مهم نیس ولی ادم زورش میاد ناراحت میشه بازم
همینک رفتی کلا خراب کردی .اول و اخر اینا فکر میکنن ب خاطر حرف اون گاو رفتی .کلا نباید میرفتی .بگو وقتی من نیستم چیکارمیگنید؟خیلی دلسوزی خودت کمک کن چرا روبقیه حساب میکنی؟شوهرم اگ صلاح میدونست میگفت و البته قبلش خودم بهتراز تووشوهرم میدونم چیکارکنم .واقعا شوهرت چیزی نگفت؟