2777
2789

بله من کهیر میزنم.. پماد اینا اثر نداره چون ب دوتا چیز حساسیت دارم میخورم کهیرمیپاشم. بادمجون و فلفل سبز

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من کهیر میزنم.. پماد اینا اثر نداره چون ب دوتا چیز حساسیت دارم میخورم کهیرمیپاشم. بادمجون و فلفل ...

دقیقا هرچیزی که طبعش گرمه میخورم مثل آجیل یا تخم مرغ درجا میزنه بالا قبلا شدتش کم بود ولی الان خیلی شده کل بدنم خارش میگیره 

دقیقا هرچیزی که طبعش گرمه میخورم مثل آجیل یا تخم مرغ درجا میزنه بالا قبلا شدتش کم بود ولی الان خیلی ...

اره خب بدنت ب این چیزا حساسه سعی کن نخوری... من خودم عاشق بادمجونم ولی میخورم اذیت میشم

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم

من تا دلت بخواد درگیرم با حساسیت پوستی

اول اینکه هرروز لوراتادین یا سیتریزین بخور یا حداقل بعد از مصرف چیزایی که بهش حساسیت داری

بعد اینکه برو دکتر تحت نظر باشیدکتر به من پماد ساختنی داد موقعی که لازمه مصرف میکنم

و اگه مثل من جزو دسته پوستهای حساسی باید از شامپو بدن استفاده کنی،صابون پوستتو خشک میکنه