2777
2789
عنوان

لاغری با رژیم کتو

1711 بازدید | 40 پست

دوستانی که با این رژیم وزن کم کردن لطفا بگن رامین و چه جوریه رژیمش و در چه مدتی چقدر وزن کم کردن منم خیلی دوست دارم این رژیمو بگیرم خیلی ازش تعریف شنیدم معایب و ضرر هاشم بگین لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میوه هم فقط توت فرنگی اونم نصف لیوان

اما گوشت و چربی و پنیر پیتزاروزی هفته ای سه بار مجازه و ماهی و تخم مرغ و کره ی پرچرب و کالباس نود درصد به وفور میتونید بخورید طوری که ثانیه ای نباید احساس گرسنگی کنید اگر گرسنه بمونید روند کند میشه

اول از همه روغنتون عوض میشه و شما فقط پیتونید روغن دنبه یا نارگیل یا زیتون بخورید

روزی یک لیوان اب قلم هم باید بخورید

و قرص منیزیوم هم باید خورده بشه

راستی دوستان کتوژنیک یه سرماخوردگی کتویی داره که حدود یک تا دورزه یعنی وقتی وارد فاز کتو میشید و بدن شروع میکنه به چربی سوزی یه مقدار سردرد و بیحالی شبیه سرماخوردگی داره که نهایت بعد سه روز رفع میشه اما بعدش یه انرژیه خیلی خوبی سراغتون میاد

من خودم صبحانه ۴ تا تخم مرغ پخته میخوردم با کره له میکرد میخوردم کره ی زیاد که چرب شه با نمک و فلل

ناهار رون مرغ سرخ میکردم با یه لیوان کاهو

عصر که باز گشنم میشد کالباس نود درصد میخوردم یا باز مرغ میخوردم

شام هم گوشت چرخکرده با پنطر پیتزا میخوردم

بچه کتو یه هرم داره من نتونستم عکسشو بفرستم

گوگل کنید میتونید از اون هرم بخورید اما من طبق تجربم میگم ۹۰درصد از کف هرم بخورید ۱۰ درصد از راس هرم

بچه ها من کله پاچه میخوردم توت فرنگی فقط دو روز خوردم تو اون بیست روز

رون مرغ سرخ میکردم هی میخوردم گوشت چنجه و چرخ کرده رو تو روغن دنبه یا کره سرخ میکردم میخوردم یک بار یه لیوان شیر خوروم دیگه.......بادمجون سرخ شده با گوشت هفته ای سه بار میخوردم

مثلا من گوجه نخوردم اما خیلی خیلی کم میشه خورد

کاهو و خیار زیاد میخوردم

دوستان ببخشید من دستم بند شد رفتم من فقط نکات و بگم حتما رعایت کنید

۹۰ درصد از کف هرم بخورید ده درصد از بالای هرم

در صورته بو گرفتن دهنتون چوب دارچین بمکید بعد از چند روز اون بو از بین میره  بخاطره شروع تصفیه ی کبدتونه

در روز اب و سرکه سیب و نمک دریا دو بار در روز فراموش نشه

از خارج از هرم جتی مجاز به خوردن یه ادامسپ نیستید یک ماه تحمل کنید تا ده کیلو هم کم میکنید

قرص منیزیم فراموش نشه

ادویه ها مجازن

دمنوش و چای و قهوه بدون قند و شکر به وفور مجازه

در صورته استپ وزنی بعد از ده روز از ساعت ۸ شب تا ۱۲ ظهر فردا چیزی نخورید و بعد ۱۲ شروع کنید به خوردن روزی یکبار در هفته عست کنید تا استپ نشید

راستی دوستان سعی کنید دو ماه اول ورزش نکنید تا روند کاهش وزنتون پایین نیاد

ماه اول که اصلا ورزش نکنید

امیدوارم تونسته باشم کمکتون

همین که بتونی خودت باشی کافیه...😉

شکلات تلخ بالا نود درصد بخر تنها چیزی که با چای میخوری جون میگیری و قهوه بولت پروف خیلی خوبه اونم بهت انرژی میده قهوه ساده درست کن توش ی قاشق خامه بزن بخور  

همین که بتونی خودت باشی کافیه...😉