2777
2789
عنوان

اینایی که هی میگن فرهنگیان اعصاب آدمو خرد میکنن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5264 بازدید | 236 پست
اره دیگ سختی کشیدن براشون تعریف نشده اس وگرنه فرهنگیان کلا پیشرفتی نداره

منظورت از سختی کشیدن چیه؟ اگه قبل از کنکور میگی که همه ما چه اونایی که فرهنگیان قبول شدن چه حقوق، تلاش کردن اگه بعد کنکور منظورته که اتفاقا فرهنگيان سخت گیر تره 

کدوم دانشگاه برای اینکه دانشجو حقوق بگیره مصاحبه تخصصی و عمومی میگیره و معاینه پزشکی داره و کلی تحقیقات انجام میده؟

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
من دهمم دوست دارم برم حقوق ولی دیگران مدام بهم میگن اینده کاری نداره و فلان بنظرتون واقعا رشته سخت ...

اره رشته بشدت سختیه من که تازه ترم اولم دارم درک میکنم و مدام باید درس بخونی و  دنبال پیشرفت باشی بعد هم آزمون وکالت میدی که از کنکور هم خیلی سخت تره  ولی وقتی به درآمد برسی ۱۰ برابر یع معلم درآمد داری و همه برات خم و راست میشن و بخوام مقایسه کنم ارزشت مثل یه پزشک متخصص هست  کلا درآمد و پرستیژ بالا راحت هیچ وقت بدست نمیاد  استادای ما میگن رشته شما پزشکی تجربیه 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رشته حقوق هم رشته ای هستش که تو نصف دانشگاهای ایران فقط کافیه ثبت نام کنی حتی بدون کنکور😐 در کل دو ...

والا من ۳ نفرو تو فامیل میشناسم حقوق خوندن، ب جایی هم نرسیدن. فقط یه لیسانس گرفتن

هم کلاسی خود من پیام نور بدون کنکور حقوق خوند، الان رفته کمک مربی پیش دبستانی شده😐

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
اره رشته بشدت سختیه من که تازه ترم اولم دارم درک میکنم و مدام باید درس بخونی و  دنبال پیشرفت با ...

ممنون از راهنماییت عزیزم موفق ترین باشی♡

خدایا برایم بخواه ، که بِشَود ، برسَد ، بیاید ، درست شَود ، خوب شَود ، خوبِ خوب❤️✨ما روی یک سیاره آبی رنگ زندگی میکنیم که به دور توپی از آتش میچرخه در کنارمون ماه رو داریم که اقیانوسها رو به حرکت در میاره، و تو به معجزه باور نداری‌؟؟
منظورت از سختی کشیدن چیه؟ اگه قبل از کنکور میگی که همه ما چه اونایی که فرهنگیان قبول شدن چه حقوق، تل ...

خخخ اگاهی نداری چرا صحبت میکنی اخه

برا وکالت میدونی چه مصاحبه های سخت و تخصصی دارن؟؟

صد برابر فرهنگیان

فرهنگیان طرف یه چادر سرش میکنه میره مصاحبه 

ولی مصاحبه های وکالت واقعا سنگین تره

محال است خداوند آرزویی در قلبت قرار دهد که برایش تدارک ندیده باشد
شما ک کلاس گذاشتنت بیشتره😐حالا بادشونم خوابید. الان کی باد شما رو بخوابونه؟😂

کلاس داره برای همین میزارم😎 میگم وقتی رشتت کلاسی نداره لازم نیست پزش رو بدی که بعدا مسخرت کنن  کسی جرئت نداره باد منو بخوابونه  خودم باد صد نفر رو می خوابونم😂😎

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

دلیل نمیشه چون دوس نداری فرهنگیان رو به مسخره بگیری ک اگ همونا نبودن تو هم حقوق نمیخوندی حقوقم پوخی نیست نه از نظر پرستیز نه به قول همونا بازار کارش ک افتضاحه الان همه هم یه مدرک وکالت دارن بگمااا نه معلمم نه حقوق اصن رشتم چیز دیگست ک مایل به بازگو کردنش نیستم ولی یاد بگیرید در حد خودتون حرف بزنید و به جایگاه اجتماعی افراد دیگ توهین نکنید و دلسردشون نکنید 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
والا من ۳ نفرو تو فامیل میشناسم حقوق خوندن، ب جای یهپ نرسیدن. فقط یه لیسانس گرفتن هم کلاسی خود من پ ...

دقیقا منم از هر ۲۰ نفر تو دوستام و اطرافیانم فقططط ۱ نفررو دیدم مشغول به کار شد اونم بعد ۵ سال منتظر موندن ک ازمون قضا بگیرن باز اونم با سهمیه😐😂

لطفا لایک ننمایید🗿
والا من ۳ نفرو تو فامیل میشناسم حقوق خوندن، ب جایی هم نرسیدن. فقط یه لیسانس گرفتن هم کلاسی خود من پ ...

خب اونا عرضه و توانایشو نداشتن 

وکالت هرکس یتوانایی ندراه قبول شه 

بعد دفاتر ثبت اسناد و ازدواج و قضاوت میدونی چه درامدایی دارن

محال است خداوند آرزویی در قلبت قرار دهد که برایش تدارک ندیده باشد
خخخ اگاهی نداری چرا صحبت میکنی اخه برا وکالت میدونی چه مصاحبه های سخت و تخصصی دارن؟؟ صد برابر فرهن ...

خخخ شما هم از مصاحبه های فرهنگیان اطلاع نداری صحبت نکن 

مصاحبه فرهنگیان فقط با یه چادر پوشیدن حل نمیشه

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
کلاس داره برای همین میزارم😎 میگم وقتی رشتت کلاسی نداره لازم نیست پزش رو بدی که بعدا مسخرت کنن   ...

همونجور ک توووو فکررررر و خیااااااال میکنی رشته ات کلاس داره، بقیه هم همین فکرو میکنن

چطور تو ب خودت اجازه میدی کلاس بزاری، بعد اونا ب خودشون اجازه ندن؟

صرفا واسه خودت میگم اینقدر بدجنس نباش، فکر هم نکن زرنگی دست بالای دست بسیاره😂

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
رشته حقوق هم رشته ای هستش که تو نصف دانشگاهای ایران فقط کافیه ثبت نام کنی حتی بدون کنکور😐 در کل دو ...

اصلا ۷۰ درصد دانشگاه ها بگیرن مهمه؟😂 طرف میتونه وکالت قبول شه؟ من خودم سراسری میخونم و برای کنکور خیلی درس خوندم  ربطی نداره  تازه وکیل سطح پایین حقوقش از معلم بازم بالاتره  حرفی میمونه؟😂😂