مخصوصا دخترا خب چرا اومدی حقوق؟ فقط کسی میتونه تو این رشته موفق بشه که عاشقش باشه می تونستن روانشناسی یا مشاوره و.... رو بعد فرهنگیان بزنن طرف فرهنگیان قبول نشده اومده حقوق میگه بعد فک میکنه معلمی .... خاصیه 😂 با چس تومن حقوق کارمندی حالا خوبه مامان بابای من معلمن اولین کسی که جلوی من وایساد گفت نباید بری معلمی بابام بود😐 لطفا اگ علاقه ندارید نیاید همچین رشته سختی که بعد آمار بیکار ها رو بالا ببرید😐🤲🏻 از وقتی که محرومیت رو برای کنکور برداشتن اینجوری شده طرف همه رشته ها رو میزنه بعد علاقه نداره میگ فوقش انصراف میدم جای یه عالمه آدمی ک علاقه دارن رو میگیره
کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡ "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمهی گرگها میشود."
منظورت از سختی کشیدن چیه؟ اگه قبل از کنکور میگی که همه ما چه اونایی که فرهنگیان قبول شدن چه حقوق، تلاش کردن اگه بعد کنکور منظورته که اتفاقا فرهنگيان سخت گیر تره
کدوم دانشگاه برای اینکه دانشجو حقوق بگیره مصاحبه تخصصی و عمومی میگیره و معاینه پزشکی داره و کلی تحقیقات انجام میده؟
ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
من دهمم دوست دارم برم حقوق ولی دیگران مدام بهم میگن اینده کاری نداره و فلان بنظرتون واقعا رشته سخت ...
اره رشته بشدت سختیه من که تازه ترم اولم دارم درک میکنم و مدام باید درس بخونی و دنبال پیشرفت باشی بعد هم آزمون وکالت میدی که از کنکور هم خیلی سخت تره ولی وقتی به درآمد برسی ۱۰ برابر یع معلم درآمد داری و همه برات خم و راست میشن و بخوام مقایسه کنم ارزشت مثل یه پزشک متخصص هست کلا درآمد و پرستیژ بالا راحت هیچ وقت بدست نمیاد استادای ما میگن رشته شما پزشکی تجربیه
کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡ "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمهی گرگها میشود."
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره رشته بشدت سختیه من که تازه ترم اولم دارم درک میکنم و مدام باید درس بخونی و دنبال پیشرفت با ...
ممنون از راهنماییت عزیزم موفق ترین باشی♡
خدایا برایم بخواه ، که بِشَود ، برسَد ، بیاید ، درست شَود ، خوب شَود ، خوبِ خوب❤️✨ما روی یک سیاره آبی رنگ زندگی میکنیم که به دور توپی از آتش میچرخه در کنارمون ماه رو داریم که اقیانوسها رو به حرکت در میاره، و تو به معجزه باور نداری؟؟
شما ک کلاس گذاشتنت بیشتره😐حالا بادشونم خوابید. الان کی باد شما رو بخوابونه؟😂
کلاس داره برای همین میزارم😎 میگم وقتی رشتت کلاسی نداره لازم نیست پزش رو بدی که بعدا مسخرت کنن کسی جرئت نداره باد منو بخوابونه خودم باد صد نفر رو می خوابونم😂😎
دلیل نمیشه چون دوس نداری فرهنگیان رو به مسخره بگیری ک اگ همونا نبودن تو هم حقوق نمیخوندی حقوقم پوخی نیست نه از نظر پرستیز نه به قول همونا بازار کارش ک افتضاحه الان همه هم یه مدرک وکالت دارن بگمااا نه معلمم نه حقوق اصن رشتم چیز دیگست ک مایل به بازگو کردنش نیستم ولی یاد بگیرید در حد خودتون حرف بزنید و به جایگاه اجتماعی افراد دیگ توهین نکنید و دلسردشون نکنید
رشته حقوق هم رشته ای هستش که تو نصف دانشگاهای ایران فقط کافیه ثبت نام کنی حتی بدون کنکور😐 در کل دو ...
اصلا ۷۰ درصد دانشگاه ها بگیرن مهمه؟😂 طرف میتونه وکالت قبول شه؟ من خودم سراسری میخونم و برای کنکور خیلی درس خوندم ربطی نداره تازه وکیل سطح پایین حقوقش از معلم بازم بالاتره حرفی میمونه؟😂😂