مخصوصا دخترا خب چرا اومدی حقوق؟ فقط کسی میتونه تو این رشته موفق بشه که عاشقش باشه می تونستن روانشناسی یا مشاوره و.... رو بعد فرهنگیان بزنن طرف فرهنگیان قبول نشده اومده حقوق میگه بعد فک میکنه معلمی .... خاصیه 😂 با چس تومن حقوق کارمندی حالا خوبه مامان بابای من معلمن اولین کسی که جلوی من وایساد گفت نباید بری معلمی بابام بود😐 لطفا اگ علاقه ندارید نیاید همچین رشته سختی که بعد آمار بیکار ها رو بالا ببرید😐🤲🏻 از وقتی که محرومیت رو برای کنکور برداشتن اینجوری شده طرف همه رشته ها رو میزنه بعد علاقه نداره میگ فوقش انصراف میدم جای یه عالمه آدمی ک علاقه دارن رو میگیره
کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡ "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمهی گرگها میشود."
توهین نکردم گلم خواستم بادشون بخوابه فک نکنن الان پزشک متخصص هستن بیان پیش ما کلاس بزارن
عزیزم معلمی واقعاً رشته سختی هست وقتی بری سرکار مشخص میشه ولی به خاطر کشورمونه که اینقدر حقوق و مزایای شون کمه وگرنه باید بیشتر از اینا دریافت کنن در مقابل زحمتی که میکشن
در ضمن رشته خود من حقوق هستش و الان با این طرح تهسیل که اومده واقعاً وکالت به شدت اشباع شده و کلی وکیل بی سواد به جامعه اضافه شده که فقط وفقط روند دادرسی رو طولانی کردن. هفته پیش تو شه رکوچک ما 200 تا جذی وکالت داشتن بیشتر از تعداد آدما وکیل هستش و کیفیت و کلاس کار به شدت پایین اومده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کلاس داره برای همین میزارم😎 میگم وقتی رشتت کلاسی نداره لازم نیست پزش رو بدی که بعدا مسخرت کنن ...
چه کلاسی داره رشتت. از خودمتشکر
چندتا از فامیل مصاحبه فرهنگیان رد شدن رفتن حقوق دانشگاه دولتی
نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
والا من ۳ نفرو تو فامیل میشناسم حقوق خوندن، ب جایی هم نرسیدن. فقط یه لیسانس گرفتن هم کلاسی خود من پ ...
چون آدمای ضعیفی هستن گلم😂 میگم که چیز با ارزش راحت به دست نمیاد ما خانوادگی آدمای تلاشگر و موفقی هستیم اگ تو خانواده تون ندارید بیا نشونت بدم یه ذره چشات باز شه از جهالت بیای بیرون 😂🤪 وکیل های اطرافم همه براشون خم میشن یه حامی هم دارم منتظره قبول بشم کمکم کنه تو شغلم
کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡ "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمهی گرگها میشود."
یعنی تو با این اخلاق رفتار و گفتاره چیپت قراره وکیل آینده ی مملکت بشی بعد مثلن کاره مردم به شماها بی ...
من هم اخلاقم خوبه هم رفتارم فقط خواستم جواب هیت بقیه رو بدم همین چجوری از ۲ تا پیام من اینو متوجه شدی؟ واقعیت تلخه دیگه تو رویا زندگی کنیم ؟ برو بیرون وضعیت رو ببین
چون آدمای ضعیفی هستن گلم😂 میگم که چیز با ارزش راحت به دست نمیاد ما خانوادگی آدمای تلاشگر و مو ...
باشه تو راست میگی🤣🤣🤣
فقط تو یکی قراره موفق بشی🤣
عقده ای
نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن