2777
2789
عنوان

اینایی که هی میگن فرهنگیان اعصاب آدمو خرد میکنن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5264 بازدید | 236 پست
توهین نکردم گلم خواستم بادشون بخوابه فک نکنن الان پزشک متخصص هستن بیان پیش ما کلاس بزارن 

عزیزم معلمی واقعاً رشته سختی هست وقتی بری سرکار مشخص میشه ولی به خاطر کشورمونه که اینقدر حقوق و مزایای شون کمه وگرنه باید بیشتر از اینا دریافت کنن در مقابل زحمتی که میکشن

در ضمن رشته خود من حقوق هستش و الان با این طرح تهسیل که اومده واقعاً وکالت به شدت اشباع شده و کلی وکیل بی سواد به جامعه اضافه شده که فقط وفقط روند دادرسی رو طولانی کردن. هفته پیش تو شه رکوچک ما 200 تا جذی وکالت داشتن بیشتر از تعداد آدما وکیل هستش و کیفیت و کلاس کار به شدت پایین اومده

صدای دهل از دور خوشه

فرهنگیان یه زمانی با رتبه های خوب قبول میشدن کلاس داشت

الان با رتبه 27 هزار منطقه 3 قبول شده 

اخه چه سوادی داره؟؟؟

بیشتر قبولی ها واقعا رتبه های  خوبی نداشتن .رتب خوب هم توشون بود ها ولی کم 

چون کلا ظرفیتارو بردن بالاتر

محال است خداوند آرزویی در قلبت قرار دهد که برایش تدارک ندیده باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس داره برای همین میزارم😎 میگم وقتی رشتت کلاسی نداره لازم نیست پزش رو بدی که بعدا مسخرت کنن   ...

چه کلاسی داره رشتت. از خودمتشکر 

چندتا از فامیل مصاحبه فرهنگیان رد شدن رفتن حقوق دانشگاه دولتی 

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
خب اونا عرضه و توانایشو نداشتن  وکالت هرکس یتوانایی ندراه قبول شه  بعد دفاتر ثبت اسناد و ...

مهم اینه ک بقول شما تواناییشو داشته باشه 

اسی هنوز یه ترم نخونده اومده فیگور گرفته

یکی نیس بگه جمع کن کاسه کوزتو😐

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
خیلی جالبه 😂 کسی که رتبش 2700 شده درباره فرهنگیانی که تو انسانی رتبه زیر 1000 میگیره واسه دبیری اظ ...

ولی ما رتبه های دیگه ای دیدیم که رفتن فرهنگیان .

والا من ۳ نفرو تو فامیل میشناسم حقوق خوندن، ب جایی هم نرسیدن. فقط یه لیسانس گرفتن هم کلاسی خود من پ ...

چون آدمای ضعیفی هستن گلم😂 میگم که چیز با ارزش راحت به دست نمیاد ما خانوادگی  آدمای تلاشگر و موفقی هستیم اگ تو خانواده تون ندارید بیا نشونت بدم یه ذره چشات باز شه از جهالت بیای بیرون 😂🤪 وکیل های اطرافم همه براشون خم میشن  یه حامی هم دارم منتظره قبول بشم کمکم کنه تو شغلم

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

اصلا ۷۰ درصد دانشگاه ها بگیرن مهمه؟😂 طرف میتونه وکالت قبول شه؟ من خودم سراسری میخونم و برای کنکور خ ...

بادی که شما به غبغب انداختی خیلی بیشتر از فرهنگیانه که 

بذار بری سر کار و حقوق و درآمد کسب کنید و با قاضی و ارباب رجوع و مرکز و  مالیات و .... سر کله بزنید بعد بگید

فرهنگیان یه زمانی با رتبه های خوب قبول میشدن کلاس داشت الان با رتبه 27 هزار منطقه 3 قبول شده  ...

کاش اطلاع ندارید سکوت کنید 

من دبیری فرهنگیان میخونم تو کلاسمون بالا هزار نیست 

5 6 تا دو رقمی 

بقیه 3 رقمی زیر 800 اکثرا

چون آدمای ضعیفی هستن گلم😂 میگم که چیز با ارزش راحت به دست نمیاد ما خانوادگی  آدمای تلاشگر و مو ...

ای کاش اون حامی برای سلامت روانت هم یه تلاشی بکنه .. واقعا جدی می گم با این حجم از عقده چجوری میخای وکالت کنی 

خودمعلی هرگز نمی بخشمت
مهم اینه ک بقول شما تواناییشو داشته باشه  اسی هنوز یه ترم نخونده اومده فیگور گرفته یکی نیس بگ ...

به هر حال شک نکن توانایی های کسی که وکالت قبول شده خیلییییی بیشتر از قبول شدگان فرهنگیان اونم تو این دوره زمونه هستش

رتبه های 20هزار و 11 هزار امسال فرهنگیان قبول شدن 

چرا مثلا ورودی های سال های 88 تا 90 اینا واقعا چون کم میگرفتن خیلی بچه های توانمندی بودن

یعنی تو با این اخلاق رفتار و گفتاره چیپت قراره وکیل آینده ی مملکت بشی بعد مثلن کاره مردم به شماها بی ...

من هم اخلاقم خوبه هم رفتارم  فقط خواستم جواب هیت بقیه رو بدم همین چجوری از ۲ تا پیام من اینو متوجه شدی؟ واقعیت تلخه دیگه  تو رویا زندگی کنیم ؟ برو بیرون وضعیت رو ببین 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

چون آدمای ضعیفی هستن گلم😂 میگم که چیز با ارزش راحت به دست نمیاد ما خانوادگی  آدمای تلاشگر و مو ...

باشه تو راست میگی🤣🤣🤣

فقط تو یکی قراره موفق بشی🤣

عقده ای

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن

یکی رو میشناسم  حوزه درس میخوند بعد دهه سوم زندگیش رفت پیام نور رشته حقوق ، الان بیا ببین چه وضعی داره 

کی گفته پیام نور برای رشته حقوق بده ، من خودم پیام نور حسابداری خوندم  همیشه میگم  روانشناسی و حقوق و علو تربیتی پیام نور باشه  اما رشته هی دیگه نه