2777
2789
عنوان

اینایی که هی میگن فرهنگیان اعصاب آدمو خرد میکنن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5264 بازدید | 236 پست

درسای فرهنگیان هم همچین سبک و به قول شما یه گوهی نیس دوست عزیز

صد جور از زیر ف.یلتر رد شدیم و سنجیده شدیم همچنان هم ادامه داره

صدبار هم در طول تحصیل دوباره ازمون داریم از ترمای گذشته

همش به خاطر علاقس نه چیز دیگ ای

لطفا لایک ننمایید🗿
اره دیگ سختی کشیدن براشون تعریف نشده اس وگرنه فرهنگیان کلا پیشرفتی نداره

ولی واقعا یک شغل مطمعنه حتی اگه حقوقش پایین تر باشه مزایا هم داره یکیش تابستون باحقوقه

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی خوب توهین کردی به ماها که رفتیم فرهنگیان

توهین نکردم وقتی  هفته اول بری دانشگاه یه عده بیان جلوت کلاس بزارن من علاقه ندارم به این رشته  در حالی که تو خودت رو برای قبولی پاره کردی به این مرحله میرسی  احترام  احترام میاره  متاسفانه اونایی ک رفتن فرهنگیان فک میکنن اورست رو فتح کردن خواستم بگم همچین چیزی نیست 😂😂

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

ی مدت همه تب پزشکی داشتن همه میزدن پزشکی پزشکی   الانم بعد چنوقت فرهنگیان تبش میشینه ی رش ...

دقیقا   قدیما هم مهندسی بود 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

خب هرکس علاقه ای داره دیگ شما چرا مثل اونا توهین میکنی؟

توهین نکردم گلم خواستم بادشون بخوابه فک نکنن الان پزشک متخصص هستن بیان پیش ما کلاس بزارن 

اره دیگ سختی کشیدن براشون تعریف نشده اس وگرنه فرهنگیان کلا پیشرفتی نداره

حققق

درسای فرهنگیان هم همچین سبک و به قول شما یه گوهی نیس دوست عزیز صد جور از زیر ف.یلتر رد شدیم و سنجید ...

نگفتم در کل ساده هست با حقوق مقایسه کردم  در مقایسه با رشته ما خیلی ساده هست 

من دهمم دوست دارم برم حقوق

ولی دیگران مدام بهم میگن اینده کاری نداره و فلان

بنظرتون واقعا رشته سختیه؟

خدایا برایم بخواه ، که بِشَود ، برسَد ، بیاید ، درست شَود ، خوب شَود ، خوبِ خوب❤️✨ما روی یک سیاره آبی رنگ زندگی میکنیم که به دور توپی از آتش میچرخه در کنارمون ماه رو داریم که اقیانوسها رو به حرکت در میاره، و تو به معجزه باور نداری‌؟؟
توهین نکردم گلم خواستم بادشون بخوابه فک نکنن الان پزشک متخصص هستن بیان پیش ما کلاس بزارن 

شما ک کلاس گذاشتنت بیشتره😐حالا بادشونم خوابید. الان کی باد شما رو بخوابونه؟😂

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
نگفتم در کل ساده هست با حقوق مقایسه کردم  در مقایسه با رشته ما خیلی ساده هست

رشته حقوق هم رشته ای هستش که تو نصف دانشگاهای ایران فقط کافیه ثبت نام کنی حتی بدون کنکور😐

در کل دو حالت داره یا به عرش میرسن بعضیه ک علاقه دارن ۷۰ درصد هم توش بیکارن با یه مدرک پیام تور....

لطفا لایک ننمایید🗿