2777
2789
عنوان

هنوز غمش تو دلمه،از فکرم نمیره

228 بازدید | 14 پست

من و یکی از اشناهای نزدیک با هم آزمون دبیری دادیم، من امتیازم هشتاد تا ازون بیشتر شد ،ولی من قبول نشدم اون قبول شد چون پنج درصد سهمیه ایثارگران داشت

من نمازمو بموقع میخونم، اون اصلا نمیخونه، تازه گناهای دیگه هم خیلی می‌کنه 

همش بخودم میگم چرا

احساس میکنم حسودیم میشه، باز بخودم حق میدم آخه نمرم خیلی بهتر ازون بود

هععععی خدا

خدایا سلامتی و امنیت رو‌از هیچکس نگیر😘😘، ا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نماز رو که برای آرامش خودتون و تشکر از خداوند میخونید نباید در قبالش انتظاری داشته باشبد..البته قابل درکه حستون

ولی همچنان توکلتون به خدا باشه انشاالله فرصت شغلی بهتری براتون پیش بیاد...

نماز رو که برای آرامش خودتون و تشکر از خداوند میخونید نباید در قبالش انتظاری داشته باشبد..البته قابل ...

برای خودم میخونم آره ولی من از خدا خیلی توقع دارم ایکاش خدا هم یکم آرومم میکرد،حداقل اونم قبول نمیشد

شما نماز میخونی اون نمیخونه تازه گناه دیگه هم میکنه...واقعا جای تاسف داره این چه طرز فکریه از کجا مع ...

یعنی کسی ک مثلا پسره مجرده و می‌ره با زنای شوهر دار وارد رابطه میشه نزد خدا عزیزه؟

به نظرتون در چن سال آینده مثلا تا چهار سال آینده آموزش پرورش بازم اینقدر استخدامی داره؟

نمیدونم من ک کلا دلسرد شدم دیگه امتحان نمیدم، انگار خیلی بهم برخورده

اینجوری فک نکن در مورد کسی بنظر من ذهنیت قربانی داری الان ولی کلا برای رسیدن به خواسته باورتو قوی ک ...

دقیقا همینه من از اول میگفتم خوب امتحان ندادم، اون با اعتماد بنفس کامل می‌گفت من ک قبولم

درصورتی ک امتیاز من هشتاد تا ازون بیشتر شد،بازم اون قبول شد