2777
2789
عنوان

خواهرا میشه بیایید

202 بازدید | 16 پست

سلام قشنگا لطفا راهنماییم کنید موندم بخدا چیکارکنم 

یه آقا پسری بدجور ذهنم رو درگیر کرده یه جایی این آقا پسر رو دیدم هر لحظه هر ثانیه تو ذهنمه فک کنم عاشق شدم ولی این پسر من رو ندیده ،یکی از فامیلای دورشون با خانواده ما در ارتباطه اما فامیل نیستیم ها،آیدی و شماره تلفنش رو بسختی به دست آوردم حالا من چیکارکنم مغزم تیرکشید چیکارکنم کمککککک😫 

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 𝒩❤️✨️

از فامیل فقد فرار کن

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجله نکن 

خوب انالیزش کن و امار بگیر 

اگه ادم خوبی بود بعد فالو کن و ادامه ی ماجرا 

البته من موافق پیشنهاد ازسمت دختر نیستم

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.
از فامیل فقد فرار کن

ن فامیل نیس یکم پیچیده اس قضیه اما فامیل نیس 

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 𝒩❤️✨️

اواخر دهه هفتاد ترفندهای ما این بود که زنگ میزدیم به یارو، صدامونو نازک میکردیم میگفتیم ببخشید اشتباه گرفتم

خودش دیگه ول کن نبود😁

نمیدونم بعد از ۲۲ سال این ترفند جواب میده یا نه

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

فقط فرار فقطططططط هااا.فامیل و اشنا دردسره چ دوستی چ ازدواج

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
عجله نکن  خوب انالیزش کن و امار بگیر  اگه ادم خوبی بود بعد فالو کن و ادامه ی ماجرا  ...

مرسی جانم دقیقا منم نمیخام شروع کننده باشم ولی بدجور تو ذهنمه اصلا تمرکز تو درسام ندارم

😐مگه هنوز ادمایی پیدا میشه که مشتاق باشن به فامیل نزدیک شن والا من که باهیچکس درارتباط نیستم فقط پدرم مادرم برادرم همسرم👌🏻❤ هیشکی جز خانوادم ارامش نیست باقی سلب ارامش وحاشین بیخیال شو

😐مگه هنوز ادمایی پیدا میشه که مشتاق باشن به فامیل نزدیک شن والا من که باهیچکس درارتباط نیستم فقط پد ...

ن قشنگم فامیل نیس

اواخر دهه هفتاد ترفندهای ما این بود که زنگ میزدیم به یارو، صدامونو نازک میکردیم میگفتیم ببخشید اشتبا ...

واقعا موندم  چیکارکنم نمیخام شروع کننده باشم ولی از اونطرفم ذهنم رو درگیر کرده

اواخر دهه هفتاد ترفندهای ما این بود که زنگ میزدیم به یارو، صدامونو نازک میکردیم میگفتیم ببخشید اشتبا ...

مگه آش نذری نمی بردین در خونشون؟

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
مرسی جانم دقیقا منم نمیخام شروع کننده باشم ولی بدجور تو ذهنمه اصلا تمرکز تو درسام ندارم

جالبه 

منم هم سنتم 

عاشق استادمون شدم بدجور ذهنمو درگیر کرده بود 

درس که اصلا نمیتونستم بخونم چون کتابو که وا میکرد اون تو ذهنم میومد دقیقا و مربوط به حوزه ی تحصیلات هم بود بیشتر درگیرش شدم 

این اواخر فهمیدم متاهله و دوسال عشق یه طرفم بر باد رفت خیلی بهم سخت گذشت

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.
مگه آش نذری نمی بردین در خونشون؟

نه عزیزم آش واسه اواسط دهه ۶۰ بود 

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است