2777
2789
عنوان

همه چیز درباره ی عکس رنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 47 پست
عزیزم با چی تزریق میکنن چجوری لوله هاتون باز میش

با فشار این مایع که وارد لوله ها میشه اگه اسپاسم باشه رفع میشه 

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

منم انجام دادم لوله هام باز بود دوبار تزریق کرد و عکس گرفت ولی بازم درد داشت مثل درد پریود ولی شدیدت ...

شما باردار شدین بعدش؟

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با فشار این مایع که وارد لوله ها میشه اگه اسپاسم باشه رفع میشه 

پس الان دیگه خداروشکر مشکل حل شد شما باردار میشید انشالله؟

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

چقدر بعد از عکس رنگی میشه اقدام به بارداری کرد؟ من ۱۸ سالمه می تونم انجام بدم؟ ۳ ماه اقدام کردم نشد ...

بله میشه فکر نمی‌کنم ضرری داشته باشه ماه بعد باید اقدام کرد چون ممکنه روی جنین اثر بزاره 

البته شما سنت کمه تا یک سال اقدام کن انشالله باردار میشی حتما دکتر خوب برو

من که گفتن اسپرم همسرم ضعیفه نمیدونم برم برا عکس رنگی یا ن

آره به نظر من برو چون اگه بیای و دارو مصرف کنی اسپرم درست بشه خدایی نکرده مشکلی باشه عقب میوفتی به من که دکتر گفت هر دو رو باید بیاری 

بله میشه فکر نمی‌کنم ضرری داشته باشه ماه بعد باید اقدام کرد چون ممکنه روی جنین اثر بزاره  البت ...

چشم عزیزم مرسی از راهنمایینون 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
پس الان دیگه خداروشکر مشکل حل شد شما باردار میشید انشالله؟

انشالله انشالله خیلی امیدوارم شما دعا کنین برام🥰🥰

تجربه من از عکس رنگی از درد مردمو زنده شدم هیچ وقت یادم نمیره

منم مرگ رو واقعا دیدم چندماه پیش جراحی کردم با بیهوشی و زخم خیلی بزرگ به این اندازه درد نداشتم 

سلام خانم های عزیز من حدودا ۵ روزه پریود شدم یعنی پریودم خیلی سبک بود و به رنگ قهوه ای و وقتی میرفتم دستشویی معذرت میخوام به چیز مثل مخاد یا لخته خیلییییی کم به رنگ قهوه ای میومد 

الانم دستمال میکشم باز قهوه ای هست من همیشه پریودام شدیدا درد داشتم جوری که باید مسکن میخوردم و کلی دمنوش تا یکم بهتر شم 

ولی اصلا درد نداشتم خیلی سبک بود ولی یهو کنار نافم تیر میکشه و زیر دلمم درد میکنه و کمر درد دارم 

میگم نکنه باردارم؟ یعنی بی بی بزنم؟ اخه یک هفته قبل پری ازمایش دادم منفی بود 

الان هم به جای بی بی چک از کیت تحمک گذاری استفاده کردم منفی شد یعنی دیگه منفیه؟

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
چشم عزیزم مرسی از راهنمایینون 

قربونت عزیزم انشالله خیلی زود نی نی دار میشی

سلام خانم های عزیز من حدودا ۵ روزه پریود شدم یعنی پریودم خیلی سبک بود و به رنگ قهوه ای و وقتی میرفتم ...

کیت نباید میزدی یکم صبر کن دوباره بی بی چک بزار ممکنه باردار باشی