2777
2789
عنوان

همه چیز درباره ی عکس رنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 47 پست
کیت نباید میزدی یکم صبر کن دوباره بی بی چک بزار ممکنه باردار باشی 

مگه کیت مثل بی بی چک نیست؟ 😥 فردا بی بی بزنم؟ 

اخه قرص روکین میخوردم ممکنه به خاطر اون باشه؟ 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
مگه کیت مثل بی بی چک نیست؟ 😥 فردا بی بی بزنم؟  اخه قرص روکین میخوردم ممکنه به خاطر اون باشه؟& ...

نه کیت فرق میکنه تخمک گذاری رو نشون میده شاید هم به خاطر قرص باشه 

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مرگ رو واقعا دیدم چندماه پیش جراحی کردم با بیهوشی و زخم خیلی بزرگ به این اندازه درد نداشتم 

الانم میخوام خودمو اماده کنم برای ای وی اف

همش درد اون عکس رنگی میاد سراغم ترس ورمیداره

انشاالله دامن همه چشم انتظارها سبز بشه🤲

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

الانم میخوام خودمو اماده کنم برای ای وی اف همش درد اون عکس رنگی میاد سراغم ترس ورمیداره انشاالله د ...

انشالله جواب میگیری عزیزم 

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

چقدر شد هزینش

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

بعد عکس میشه رابطه داشت یا درد داره ادم؟

نوشته بود تا ده روز نزدیکی ممنوع فکر کنم منظورش اقدام به بارداری باشه رابطه محافظت شده مشکلی نداره اگه درد نداشته باشی 

الانم میخوام خودمو اماده کنم برای ای وی اف همش درد اون عکس رنگی میاد سراغم ترس ورمیداره انشاالله د ...

انشالله

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

چقدر شد هزینش

من مرکز سونوگرافی احتیاط کار اصفهان رفتم 

هزینه___۷۸۰ برای عکس 

۵۶۰ دستگاهی که گفت باعث میشه درد کمتر بشه و عکس دقیق تر 

با بیمه ۱۷۰ دارو ها 

کلا ۱۵۰۰ شد

خواهرمنم یک سال اقدامم براش عکس رنگی دکترنوشته انشالله دامن همتون سبزبشه وخواهرمنم همینطور

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

خواهرمنم یک سال اقدامم براش عکس رنگی دکترنوشته انشالله دامن همتون سبزبشه وخواهرمنم همینطور

انشالله خدا به هرکسی میخواد فرزند سالم و صالح بده

من مرکز سونوگرافی احتیاط کار اصفهان رفتم  هزینه___۷۸۰ برای عکس  ۵۶۰ دستگاهی که گفت باعث ...

منم اقدامم دکتر رفتم قرص و اینا داده دو دوره مصرف کردم حامله نشدم .

ولی نگفت عکس رنگی به نظرت همینجوری خودم برم بگیرم 😨😨😨اینجوری که شما گفتین ترسیدم 

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

منم اقدامم دکتر رفتم قرص و اینا داده دو دوره مصرف کردم حامله نشدم . ولی نگفت عکس رنگی به نظرت همینج ...

نه ترس نداره واقعا یه چند ماه دیگه هم صبر کن انشالله باردار میشی دردش برای هرکسی فرق میکنه نفر قبلی من خیلی درد نداشت و درد قابل تحملیه من خیلی راضی و خوشحالم چون دردش هم تموم شد عوضش لوله هام باز شد و انشالله نی نی دار میشم 

نه ترس نداره واقعا یه چند ماه دیگه هم صبر کن انشالله باردار میشی دردش برای هرکسی فرق میکنه نفر قبلی ...

ان شاءالله عزیزم 🥰🌱💙.

انتظار خیلی سخته 

سلام عزیزم خوبین.من این ماه میخوام برم برا عکس رنگی، خواستم ببینم اونجا که رفتین کلا چقدر هزینه گرفتن؟ بعد این که میگن بدون دردش هزینه جدا داره یعنی چجوریه؟ چیش فرق داره؟  آخه اون ماه به من گفت با داروها کلا ۱.۵ میشه. حالا نمیدونم اگه بدون درد بخوام بازم به این مبلغ چیزی اضافه میشه یا نه؟؟