2777
2789
عنوان

خوابگاه مضخرف ترین مکانه😐💔🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 2529 بازدید | 88 پست
واقعا حق داری عزیزم سختع خداکمکت کنع موفق بشیییی

ممنونم گلم 🥺❤

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

الهی قشنگم  ببین هرزندگی سختی خودشو داره  یه شبایی شده که ادم میگع دیگه نمیکشم تموم شع م ...

امیدوارم :)

دعا کنید  کم نیارم وتلاشمو کنم کنکور قبول شم خودمو نجات بدم ازاین جهنم

برسه روزی که پدری که با حماقتاش داغونم کرد حسرت دیدنمو بکشه :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجبورت کردم بیای تاپیکم؟ تو این دو هفته فهمیدم چه جای مزخرف و خرابیه و چه هرزه های بی خانواده ای&nbs ...

ببین حق داری واقعا زندگی جمعی سختع یه سریا هم متاسفانه جنبه اشو ندارن توجمع که میان خودشون گم میکنن 

سعی کن فقط یه برنامه بچینی بیشتر بری یه جای مناسب درستوبخونی که فقط واسع خواب بیای خوابگاه 

شرایطت سختع عزیزم ولی ارزشش داره ایندتو میسازیععع

سختی وشیرینی رو باهم داره... یادش به خیر سعی کن از آدمای منفی فاصله بگیری ودوستای خوب پیدا کنی بعد ...

من وقتی از دانشگاه با کلی خستگی میام  باید تو خودم و در فکر کارام باشم نه بیام تازه تو یه جمع دیگه روحم خسته میشه میان گرام  بیرون اجتماعی تو خونه باید تنها باشم 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

ایشالا حداقل  خداجواب سختی هایی که میکشی بده که مطمنم میده  ایشالا اوضاع درست میشع دختر م ...

فدات گلم❤

این چه حرفیه من تازه تک فرزند بودم یعنی میخوام بگم همیشه خونه اروم بوده و اتاق دربست مال خودم بوده و ...

منم تک فرزندم ولی نمی تونم با آدمایی که معلوم نیست از کجا اومدن زندگی کنم سخته منم درسام بشدت سنگین و سخته حوصله حاشیه ندارم 

من امتحانی میخام دوهفته برم اگ دیدم با خابگاه و رشتم کناررنمیام انصراف بدم

الهی گلم امیدوارم بتونی کنار بیای 

منم تک فرزندم ولی نمی تونم با آدمایی که معلوم نیست از کجا اومدن زندگی کنم سخته منم درسام بشدت سنگین ...

عادت می کنی سعی کن با هم رشته ای های خودت بیشتر هم اتاق شی و اینکه رشته منم سخت بود جز دانشگاه علوم پزشکیم ولی نمراتمم خیلی خوب بود سخت نگیر از اون فضا و جو لذت ببر

ببین حق داری واقعا زندگی جمعی سختع یه سریا هم متاسفانه جنبه اشو ندارن توجمع که میان خودشون گم میکنن& ...

درسته عزیزم منم همین کارا رو میکنم همش اتاق مطالعم ببینم خدا چی میخواد 🙂❤