با چنتا آدمی که معلوم نیست از چه خانواده ای هستن شعور دارن یا نه هم اتاقی میشی که بعد دهنت رو سرویس کنن دستشویی و حموم مشترک باید استفاده کنی نمی تونی درس بخونی چون ۹۰ درصد خوابگاه نمی خونن اتاق ک همش سر و صدا هست سالن مطالعه هم که یه عده بیشعور از بیرون صدا میدن وحشتناکه نه با آرامش میخوابی نه با آرامش بیدار میشی هییی🙂💔
کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡ "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمهی گرگها میشود."
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سختی وشیرینی رو باهم داره... یادش به خیر سعی کن از آدمای منفی فاصله بگیری ودوستای خوب پیدا کنی بعد ...
من وقتی از دانشگاه با کلی خستگی میام باید تو خودم و در فکر کارام باشم نه بیام تازه تو یه جمع دیگه روحم خسته میشه میان گرام بیرون اجتماعی تو خونه باید تنها باشم
کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡ "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمهی گرگها میشود."
منم تک فرزندم ولی نمی تونم با آدمایی که معلوم نیست از کجا اومدن زندگی کنم سخته منم درسام بشدت سنگین ...
عادت می کنی سعی کن با هم رشته ای های خودت بیشتر هم اتاق شی و اینکه رشته منم سخت بود جز دانشگاه علوم پزشکیم ولی نمراتمم خیلی خوب بود سخت نگیر از اون فضا و جو لذت ببر