2777
2789
عنوان

خوابگاه مضخرف ترین مکانه😐💔🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 2529 بازدید | 88 پست
عادت می کنی سعی کن با هم رشته ای های خودت بیشتر هم اتاق شی و اینکه رشته منم سخت بود جز دانشگاه علوم ...

ایشالله درست میشه این وضعیت ❤

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پارسال خوابگاه بودم با اینکه دو تخته بود ولی بیچاره شدم  امسال خونه گرفتم راحت شدم

منم میخوام همین کارو کنم 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

اسی اتاقتون چند نفرس  تعداد کمتر نمیدن؟یاشرایط خاص داره؟

۶ نفره نه متاسفانه  حالا امسال رو باید تحمل کنم تا سال بعد 🥲

بهترین رشته رومیخونی موفق باشی بخون که خیلی اینده قشنگی درانتظارتععع

قربونت بشم عزیزم ممنونم از انگیزت ❤

۶ نفره نه متاسفانه  حالا امسال رو باید تحمل کنم تا سال بعد 🥲

چه رفتارایی مثلا انجام میدن ک اذیت میشی؟

بنظر من بعضی ها میگن زمان اونها عالی بوده،خب الان همه چی عوض شده  دیگ اون صمیمیت قبلی نیس،خیلی از دخترا اصن یه فاز جداگونه دارن برای خودشون و نمیشه باهاشون کنار اومد.حق داری

🦋✨️‌                 

چه رفتارایی مثلا انجام میدن ک اذیت میشی؟ بنظر من بعضی ها میگن زمان اونها عالی بوده،خب الان همه چی ع ...

اولین سختی اینه گلم که من اردبیل قبول شدم و برای یه فارس خیلی سخته بیاد اینجا ۵ نفر هم اتاقی هام ترکن و اصلا ۹۰ درصد مواقع ترکی صحبت میکنن و من نمی تونم وارد جمعشون بشم :)) با اینکه من تک فرزندم اونا همه  ۳ ۴  من از همه بساز ترم اونا لوس و عقده ای  هی اونو بردار اون یکی رو اونجا نزار  اصلا مراعات اینکه کسی درس داره یا خوابه رو نمیکنن ۲ روز پیش با یکی شون دعوا گرفتم الان همو محل نمی‌کنیم دختره وحشی بود من صبح عجله داشتم سریع رفتم سفره صبحانه جمع شده بود فقد افتاده بود کف اتاق  تازه یه بار مصرف هم بود باید جمع میکردن لازم نبود پاک کنن برای همون با من دعوا داشت منم گفتم خیلی عجله داشتم همین یه بار بود کلا آدمای طلبکار و زبون نفهمی هستن  بعد میگن وسایل های تو نباید روی میز باشه در حالی که برای خودشون هست 

چه رفتارایی مثلا انجام میدن ک اذیت میشی؟ بنظر من بعضی ها میگن زمان اونها عالی بوده،خب الان همه چی ع ...

برای کسی عالیه که دنبال عشق و حال باشه و هدف نداشته باشه و درس ها رو در حد پاس شدن بخونه پایه هر جور عشق و حال و کثافت کاری باشه 

اولین سختی اینه گلم که من اردبیل قبول شدم و برای یه فارس خیلی سخته بیاد اینجا ۵ نفر هم اتاقی هام ترک ...

ازت یه خواهشی دارم 

جلوشون اصلاااااا کم نیار 

اگه باقلدری حرف میزنن تو از اونا کم نیار 

اگه یکی بهت گفتن ده تا جوابشونو بده 

اینجور ک معلومه خیلی پررو هستن تو قراره چندسال با اینها باشی اگه جلوشون ضعیف باشی هر کار میخوان میکنن

🦋✨️‌                 

ازت یه خواهشی دارم  جلوشون اصلاااااا کم نیار  اگه باقلدری حرف میزنن تو از اونا کم نیار&n ...

نه عزیزم اصلا کم نمیارم انقاقا جواب دختره رو دادم سوخت ولی نمی مونم خوابگاه چون بعد باید قید درس رو بزنم یا مهمان میگیرم یا خونه 

منظورت اچ آی ویه؟اون از نشستن روی یک جای مشترک منتقل نمیشه

HPV یه بیماری دیگس

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
نه عزیزم اصلا کم نمیارم انقاقا جواب دختره رو دادم سوخت ولی نمی مونم خوابگاه چون بعد باید قید درس رو ...

شرایط مهمان چیه راستی؟راحت قبول میکنن یا دنگ و فنگ داره؟،

کارخوبی میکنی

🦋✨️‌