با چنتا آدمی که معلوم نیست از چه خانواده ای هستن شعور دارن یا نه هم اتاقی میشی که بعد دهنت رو سرویس کنن دستشویی و حموم مشترک باید استفاده کنی نمی تونی درس بخونی چون ۹۰ درصد خوابگاه نمی خونن اتاق ک همش سر و صدا هست سالن مطالعه هم که یه عده بیشعور از بیرون صدا میدن وحشتناکه نه با آرامش میخوابی نه با آرامش بیدار میشی هییی🙂💔
کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡ "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمهی گرگها میشود."
۶ نفره نه متاسفانه حالا امسال رو باید تحمل کنم تا سال بعد 🥲
چه رفتارایی مثلا انجام میدن ک اذیت میشی؟
بنظر من بعضی ها میگن زمان اونها عالی بوده،خب الان همه چی عوض شده دیگ اون صمیمیت قبلی نیس،خیلی از دخترا اصن یه فاز جداگونه دارن برای خودشون و نمیشه باهاشون کنار اومد.حق داری
چه رفتارایی مثلا انجام میدن ک اذیت میشی؟ بنظر من بعضی ها میگن زمان اونها عالی بوده،خب الان همه چی ع ...
اولین سختی اینه گلم که من اردبیل قبول شدم و برای یه فارس خیلی سخته بیاد اینجا ۵ نفر هم اتاقی هام ترکن و اصلا ۹۰ درصد مواقع ترکی صحبت میکنن و من نمی تونم وارد جمعشون بشم :)) با اینکه من تک فرزندم اونا همه ۳ ۴ من از همه بساز ترم اونا لوس و عقده ای هی اونو بردار اون یکی رو اونجا نزار اصلا مراعات اینکه کسی درس داره یا خوابه رو نمیکنن ۲ روز پیش با یکی شون دعوا گرفتم الان همو محل نمیکنیم دختره وحشی بود من صبح عجله داشتم سریع رفتم سفره صبحانه جمع شده بود فقد افتاده بود کف اتاق تازه یه بار مصرف هم بود باید جمع میکردن لازم نبود پاک کنن برای همون با من دعوا داشت منم گفتم خیلی عجله داشتم همین یه بار بود کلا آدمای طلبکار و زبون نفهمی هستن بعد میگن وسایل های تو نباید روی میز باشه در حالی که برای خودشون هست
کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡ "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمهی گرگها میشود."