2777
2789
عنوان

خوابگاه مضخرف ترین مکانه😐💔🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 2529 بازدید | 88 پست
درصداتو میگی اسی

گلم والا کاملا یادم نیست درصد هام بالای ۵۰ بودن عموما جز ریاضی صفر و فنون ۳۰

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

مجبورت کردم بیای تاپیکم؟ تو این دو هفته فهمیدم چه جای مزخرف و خرابیه و چه هرزه های بی خانواده ای&nbs ...

طرز حرف زدنت درست نیست دختر خوب اگه جای هرزه هاست پس شما اونجا چیکار میکنید؟الان دارید میگید بقیه بدن فقط شما خوبید؟من سالها توی خوابگاه بودم و بهترین دوستام از اونجان و طبق حرفای شما دقیقا الان متوجه شدم زندگی اون پنج نفر کنار شما سخته نه زندگی شما کنار اونا.بهتره قبل از اظهار نظر راجع به آدما کمی فکر کنی و تفاوتها رو با دید بهتری ببینی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من درکت میکنم، شب رو نمیتونستم صبح کنم خیلی برام وحشتناک بود نتونستم تحمل کنم. چندین ساعت راهو تحمل ...

الهی گلم🥲❤

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

حالا که وارد این رشته شدی با اشتیاق و عشق محکم درس بخون برای وکالت. ایشالا قبول که بشی زندگیت رو تغی ...

خیلی ممنونم ازتون درسم رو حسابی میخونم  انشالله موفق باشید 

طرز حرف زدنت درست نیست دختر خوب اگه جای هرزه هاست پس شما اونجا چیکار میکنید؟الان دارید میگید بقیه بد ...

باشه همین جوری فک کن😁 آدمی که همش سرش تو کار خودشه صبح تا شب کلاسه با کلی کار و تکلیف چرا باید بقیه رو اذیت کنه ؟ من منظورم هم اتاقی هام نبودن بچه های خوابگاه بودن که صبح تا شب دارن با دوست پسر هاشون لاس میزنن آدم احساس تاسف میکنه و موقعی که میای خوابگاه عمق فاجعه رو درک میکنی 

اولین سختی اینه گلم که من اردبیل قبول شدم و برای یه فارس خیلی سخته بیاد اینجا ۵ نفر هم اتاقی هام ترک ...

اخ با تمام وجودم درکت میکنم چون منم چند سال پیش خوابگاه ک بودم هم اتاقیام کرد بودن با همدیگه کردی حرف میزدن من  حرفاشونو نمیفهمیدم تازه سُنی هم بودن ((قصد توهین ندارم )) ولی خب اختلاف فرهنگی موج میزد   اصلا نمیتونستم تحمل کنم  

اخ با تمام وجودم درکت میکنم چون منم چند سال پیش خوابگاه ک بودم هم اتاقیام کرد بودن با همدیگه کردی حر ...

دقیقا گلم منم همین مشکل رو دارم هم از نظر زبانی اختلاف داریم و چون من نمی فهمم نمی تونم وارد جمعشون بشم هم فرهنگی 

باشه همین جوری فک کن😁 آدمی که همش سرش تو کار خودشه صبح تا شب کلاسه با کلی کار و تکلیف چرا باید بقیه ...

دوست پسر داشتن چیز بدی نیست😊 همه اون دخترا هم هدف دارن هم درساشونو کم و بیش میخونن و هم دوست پسر دارن .دوست پسر داشتن یا نداشتن یه انتخابه که الان انتخاب شما نیست ولی ممکنه بعدا بشه خیلیهاشونم با معرفتن.از همه مهمتر با فرهنگهای مختلف و زبانهای قشنگی اشنا میشی و کلی تجربه تو خوابگاه هست.با دید مثبت نگاه کنی کمتر سخت میگذره.موفق باشید

دوست پسر داشتن چیز بدی نیست😊 همه اون دخترا هم هدف دارن هم درساشونو کم و بیش میخونن و هم دوست پسر دا ...

من عقیدم متفاوته خط قرمز هایی دارم  و نمی تونم درک کنم تو جامعه میبینم رد میشم ولی وقتی میخوام برم دستشویی میبینم طرف با تاپ داره با دوست پسرش تصویری صحبت میکنه حالم بهم میخوره  اینا هدفی ندارن جز خوشگذرونی و درسم براشون جز پاس کردن اهمیت نداره الان داشتم درس میخونم انقد جیغ و سر و صدا هست اومدم بخوابم تا فردا  

دقیقا درکت میکنم اتاقتو عوض کن .کاری ک من نکردم  

🥲❤❤

دوتا تاپیکتو خوندم  دماغت پر از باد و عقده وحقارت بود  

اونجا قفل بودن  و لی تو  عقده ای تر از این حرفایی الان هرننه قمری با پیام نور و آزاد  وکیل شده  سرایدار مدرسه ما چهل سالگی حقوق خوند   الان کیش جز وکیلای پولدار  اینکه میای به دانشجوهای فرهنگیان توهین میکنی کلی حرف  پشتش  دختر نادان بی ارزش 

دوتا تاپیکتو خوندم دماغت پر از باد و عقده وحقارت بود اونجا قفل بودن و لی تو عقده ای تر از این حر ...

خدا شفات بده خیلی بیکاری تو😂😂 من واقعا سعی میکنم ادب رو حفظ کنم ولی شما ها خیلی شوت هستید  این تاپیک برای یک ساله پیشه و من دیگه اون عقیده رو ندارم بهتره تو تاپیک های قبلی مردم فضولی نکنی 😙 اتفاقا من اعتقاد دارم از دانشگاه پیام نور وکیل های بهتری درمیاد