2777
2789
عنوان

خوابگاه مضخرف ترین مکانه😐💔🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 2529 بازدید | 88 پست
الهی  تجربشونداشتم ولی حدس میزنم سخت باشععع

اره خیلی دو هفته هست نصف شدم 🥲💔 مخصوصا اگ هم اتاقی هات اوکی نباشن اذیت میشی  تنها هستی همه کارا با خودته :)  تو خوابگاه ۸۰ درصد به فکر ....

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

سختی وشیرینی رو باهم داره...

یادش به خیر

سعی کن از آدمای منفی فاصله بگیری ودوستای خوب پیدا کنی بعد که باهاشون اتاق بگیری روحیه ت بهتر میشه

بیشعوری دردیست که باخود فرد کاری ندارد اما اطرافیان را دق مرگ میکند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا تو حمام اگه چهار پایه داشتین نشینی میدونم‌خودتون عاقلین ولیی من اچ پی وی گرفتم حساس شدم‌و میترس ...

میتونم بپرسم چطور گرفتید؟

ببخشید که میپرسم یعنی هیچوقت رابطه نداشتید؟

آخه میگن فقط از طریق تناسلی منتقل میشه که

سعی کن بشناسی آدما رو از کل خوابگاه و با کسانی شبیه خودت دوست بشی  تا ترم بعد با اونها اتاق ب ...

کلا آدم زندگی جمعی نیستم که تو یه اتاق کوچیک با ۵ نفر زندگی کنم  بعد بحث فقط اتاق نیست کل خوابگاه  یهو ۲ شب جیغ میزنن با دوست پسر هاشون صحبت میکنن ۷ صبح اتاق بغلی آهنگ با صدای بلند میزاره  تو مریض باشی برای کسی اهمیت نداره 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

اگه از نظر مالی شرایطشو داری یه اتاق کامل رو بگیر دوستم گرفته۲۴۰۰شد ترم گذشته

یه فکرایی دارم میکنم یا مهمان میگیرم سال بعد یا اتاق کامل 

چرا عزیزمم  یه چیزبگم بهت مراقب ارزوهایی که میکنی باش  بدازبدترنشع دورازجونت  خداو ...

چقدر مهربونی شما :)

دلم میخواد برم جایی که هیچوقت پدر خیانتکارمو نبینم

خستم از خیانتاش و هرزه بازیش

امشب دوباره داغون شدم 

اره خیلی دو هفته هست نصف شدم 🥲💔 مخصوصا اگ هم اتاقی هات اوکی نباشن اذیت میشی  تنها هستی همه کا ...

ایشالا حداقل  خداجواب سختی هایی که میکشی بده که مطمنم میده 

ایشالا اوضاع درست میشع دختر ماه صبرکن یکم

لطفا تو حمام اگه چهار پایه داشتین نشینی میدونم‌خودتون عاقلین ولیی من اچ پی وی گرفتم حساس شدم‌و میترس ...

منظورت اچ آی ویه؟اون از نشستن روی یک جای مشترک منتقل نمیشه

بیشعوری دردیست که باخود فرد کاری ندارد اما اطرافیان را دق مرگ میکند!
واقعااا درسته باید اتاقهای تک نفره یا دونفره شو بگیری چاره ای نیس دیگ... برای درس خوندن هم اونجا نخو ...

اره درسته برای سال بعد باید یه فکری کنم امسال که نمیشه 🙂💔

تو فعلا چهار روز برو خوابگاه بعد بیا نظر بده مشکلی نیست

مجبورت کردم بیای تاپیکم؟ تو این دو هفته فهمیدم چه جای مزخرف و خرابیه و چه هرزه های بی خانواده ای  اینجا زندگی میکنن با سطح فرهنگ پایین میگم که اگ برای عشق و حال و الواطی اومده باشی اتفاقا جای خوبیه 😉

چقدر مهربونی شما :) دلم میخواد برم جایی که هیچوقت پدر خیانتکارمو نبینم خستم از خیانتاش و هرزه بازی ...

الهی قشنگم 

ببین هرزندگی سختی خودشو داره 

یه شبایی شده که ادم میگع دیگه نمیکشم تموم شع ممکنه زمان ببره چندوقت چندماه چندروز 

نمیگم قوی باش یاحرفای کلیشه ای فقط سعی کن بعضی وقتا بگذروتی تاتموم شه 

خدابرات تواین زمان یه برنامه قشنگ میچینع 

همه خسته میشن وناامید چاره اش زمان خوشگلم 

بهت قول میدم زمان که بگذره خوب نیشع همه چیز

وای اخر هفته میخوام برم از الان دلتنگ خونمونم دارم میمیرم

واقعا سخته خیلی میفهمم ولی من یه ذره آروم شدم هفته اول واقعا وحشتناک بود