2777
2789
عنوان

چون راضی به رابطه ...نسی نیستم تنهاموندم 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 5224 بازدید | 171 پست
تقصیر دخترا هست کاری کردن که ماهایی که درست زندگی میکنیم انگار داریم کار عجیبی انجام میدیم

اره دیک بعضی دخترا مدش کردن. اگ بگی رابطه خوشت نمیاد میگن مغز پوسیده افکار قدیمی مال عهد بوقی هزار برچسب بهت میزنن

این ترفندشونه چون میدونن اونایی کف خیابونن هزارتا بیماری دارن دنبال سالمشن 

هم سالم هم هزینش یه شامه 

قد168🤸‍♀️وزن شروع75😬وزن الان 64😌وزن هدفم 60کیلو گرم😍خدای بزرگ و مهربون سپاسگزارم🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از بچه ها بالاتر میگه دوست های من با دوست پسراشون دست هم نمیدن  یعنی من موندم تو دروغگویی ...

من بودم گفتم 😂

دروغ نمیگن  دوست من یک سال با همکلاسیش آشنا شدن  ولی الان دارن نامزد میکنن به امید خدا

اره دیک بعضی دخترا مدش کردن. اگ بگی رابطه خوشت نمیاد میگن مغز پوسیده افکار قدیمی مال عهد بوقی هزار ب ...

دقیقا

ادم از زندگیشم باز میشه از بس که اعصابش داغون میشه

قد168🤸‍♀️وزن شروع75😬وزن الان 64😌وزن هدفم 60کیلو گرم😍خدای بزرگ و مهربون سپاسگزارم🙏🙏
من بودم گفتم 😂 دروغ نمیگن  دوست من یک سال با همکلاسیش آشنا شدن  ولی الان دارن نامزد میکن ...

لااقل شماره دوستتو بده بهمون یاد بده 😄🤷

آدمتو درست انتخاب نکردی با ادم لول بالا رل بزن بعدشم هر شخصیتی از خودت نشون بدی تو لحظه اول پسرا طبق ...

خب ممنون میشم بهم یاد بدی 🙏🏻

آدمتو درست انتخاب نکردی با ادم لول بالا رل بزن بعدشم هر شخصیتی از خودت نشون بدی تو لحظه اول پسرا طبق ...

دقیقا منم همینو گفتم ولی متاسفانه گارد گرفتن البته حق هم دارن چون واقعا پسر های بد ذات سر راه استاتر عزیز قرار گرفتن 

پس دوست دختر می گیرن پیشونی هم و بوس کنن؟ 😂

اخه قبلا هم دوس پسر دوس دختر بودن‌ پسرا جرات نداشتن از  این‌گوه های اضافه بخورن‌فوق فوقش شاید جرات کنه دس دختره رو بگیره اتفاقا بخاطر محدودیت و فشارها،مث چی‌میرفتن‌خاستگاری حتی اگه ندار بودن و فقیر 

الان‌چی 

پسره ماشین زیرپاشه از جیب باباش میخوره هر هفته دوس دختر میگیره در حد جانی فیض میبره بعد هم‌میگه گرونیه کی ازدواج میکنه 

والا منم‌جای این‌پسرا بودم‌ خوش خوشانم‌میشد تا وقتی همه چی فراهمه چرا خاستگاری و ازدواج

😑 
به نظرت عجیب نیست توی ۲۶ سالگی هنوز نتونستم دوستی موفق داشته باشم ؟

خواهر منم نظر شمارو داشت به همین خاطر باکسی نبود چند ماه پیش هم عقد کرد ۲۶ سالشه عجله نکن اتفاقا دامادمون از همین پاکی خواهرم خوشش اومد

خواهر منم نظر شمارو داشت به همین خاطر باکسی نبود چند ماه پیش هم عقد کرد ۲۶ سالشه عجله نکن اتفاقا دام ...

امید به خدا 

خوشبخت بشن

دقیقا منم همینو گفتم ولی متاسفانه گارد گرفتن البته حق هم دارن چون واقعا پسر های بد ذات سر راه استاتر ...

نه واقعا بحث گارد نیست خب به منم یاد بدین دعاتون میکنیم