2777
2789

چجوری فهمیدین دوستتون داره چیکار کرد چی شد

من ک اخر نفهمیدم دوسم داشت یا هوس بود دوس دارم وقتی مردم بفهمم حقیقتو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه من کلی حرف کلی اذیتش کردم ولی اون هیچکاری نکرد فقط سکوت میکرد حتی وقتایی که مقصر نبود میگفتم تقصیر توعه قبول میکزد 💔

دارم با بغض مینویسم اینو… 

نمیدونم چیشد که به اینجا رسیدیم…:)

الله❤️ نیومد روی زبونم که بگم بی تو چی هستم:) که بگم دیوونتم من زندگیمو به تو بستم؛ شاید اونجوری که باید قدرتو من ندونستم…

البته ۶ساله که میگذره 😁

منم اکسم قبل دیت اول خواستگاری کرد ازم 

خیلیم خوب بودیم قرار بود ازدواج کنیم

ولی خب قسمت نشد دیگه

الله❤️ نیومد روی زبونم که بگم بی تو چی هستم:) که بگم دیوونتم من زندگیمو به تو بستم؛ شاید اونجوری که باید قدرتو من ندونستم…

یکی دوسم داشت، چون برام گریه کردمن تا امروز مردی رو ندیدم گریه کنه

بستگی به شخصیتش داره

اینکه کلا اشکش دم مشکش باشه یا اینکه کاربلد باشه

این گریه به نشونه دوست داشتن نیست

به شیطان اعتماد کن ولی به گریه مرد نه

جدی میگی؟

سال ها با این فکر دلخوشم

آخه هیچ بدی و بی احترامی ازش ندیدم، گفتن این حرف درست نیست، ولی چندین سال که با خودم جهاد میکنم که بهش زنگ نزنم. 

بستگی به شخصیتش دارهاینکه کلا اشکش دم مشکش باشه یا اینکه کاربلد باشهاین گریه به نشونه دوست داشتن نیس ...

بنظرم نمیومد واقعی نباشه

5 سال میگذره ولی 

ی وقتایی ناخودآگاه خوبی هاش یادم میاد