2777
2789
عنوان

میخوام از کارمندی بیام بیرون

415 بازدید | 25 پست

سلام خانوما

من یک ساله  کارمند یه شرکت خصوصی هستم ، تصمیم گرفتم که از این کار بیام بیرون و یه کار آزاد و شروع کنم ولی میترسم اصلا نمیدونم به چی علاقه دارم خانوادم عکاسی و پیشنهاد دادن نظر شما برای شروع یه حرفه آزاد چی هستش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم شغلت رو ولش نکن و درکنارش یه کار آزاد پاره وقت برا خودت راه بنداز، البته همه اینا بازم بستگی ب ...

از جو محیط کارم خیلی راضی نیستم، برای همین میخوام تا عید بمونم بعد دیگه قرار داد نبندم

از جو محیط کارم خیلی راضی نیستم، برای همین میخوام تا عید بمونم بعد دیگه قرار داد نبندم

خب عزیزم تا عید که میری سرکار وقتی بعد از ظهرا میای از سرکار یکم استراحت کن و به اون شغل آزادی ک فکر میکنی به اون حرفه و هنری ک علاقه داری رو پیگیرش باش و تاعید یادش بگیر نهایتا به این نتیجه میرسی ک یانمیخای  ديگ شغلت رو ادامه بدی میری دنبال همون حرفه و شغل آزاد یا اینکه میگی نه هردو جا کار میکنم 

فکر خوبی هست ، منتها باید ریسک شم در نظر گرفت به نظرم اول شغل آزاد تو انتخاب کردی بذار به سود دهی بر ...

آره ریسک داره ولی فکر کنم نتیجش تو بلند مدت بهتر از کارمندی باشه ، ولی نمیدونم سمت چه حرفه ای برم

اول کار جدیدو پیدا کن و جلو ببر. بعدا استعفا بده. شهرهای بزرگم وضع همینه جای پیشرفت شغلی زیاد نیست.& ...

تو فکرش هستم تصمیم دارم از بعد عید بیام بیرون از کارم ، بعضی روزا جو محیط کارم وحشتناک میشه تحملش واسم سخته از درآمدای میلیاردیشون 1 صدم و میدن به کارمندا بعد زبونشونم که همیشه درازه سر آدم