2777
2789
عنوان

میخوام از کارمندی بیام بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 25 پست
خب عزیزم تا عید که میری سرکار وقتی بعد از ظهرا میای از سرکار یکم استراحت کن و به اون شغل آزادی ک فکر ...

فکر خوبیه عزیزم میتونی راهنماییم کنی برای رفتن به سمت حرفه جدید؟ به نظرت چه شغلی الان بازار کارش اوکیه؟

آره ریسک داره ولی فکر کنم نتیجش تو بلند مدت بهتر از کارمندی باشه ، ولی نمیدونم سمت چه حرفه ای برم

مطمئناً نتیجش اگر بتونی دوام بیاری عالیه صاحب کار خودتی
ساندویچی خوبه سرمایه شم حداقل سی تومن لازمه
 دوستام تعریف میکنن با فروش تخم مرغ عمده فقط طرف پولدار شد اما بعد از مدتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئناً نتیجش اگر بتونی دوام بیاری عالیه صاحب کار خودتی ساندویچی خوبه سرمایه شم حداقل سی تومن لازمه ...

چقدر خوب ولی من دست تنهام سنمم کمه اونقدر دل و جرات ندارم کاری مثل ساندویچی و شروع کنم ، خودم هستم و خودم

فکر خوبیه عزیزم میتونی راهنماییم کنی برای رفتن به سمت حرفه جدید؟ به نظرت چه شغلی الان بازار کارش اوک ...

همه چیز بستگی به علاقه خودت داره، من خودم چون به طراحی لباس علاقه خیییلی زیادی دارم اگه بتونم در کنار شغلم اینکارو دوست دارم انجام بدم  درآمد خیلی خوبی هم داره اگه تو کارت حرفه ای و پرفکت باشی، کلا سمت و سوی هنر اگه بری میتونی در آمد خوبی داشته باشی، حتی همین عکاسی ک گفتی خانوادت میگن برو سمتش، خیلی خوبه ولی به شرط علاقه و دل دادن به کارت

همه چیز بستگی به علاقه خودت داره، من خودم چون به طراحی لباس علاقه خیییلی زیادی دارم اگه بتونم در کنا ...

عکاسی و دوست دارم ولی نمیدونم از کجا باید شروع کنم چون هیچ سر رشته ای ازش ندارم

چقدر خوب ولی من دست تنهام سنمم کمه اونقدر دل و جرات ندارم کاری مثل ساندویچی و شروع کنم ، خودم هستم و ...

درست میگی اما برا رسیدن به آرامش باید خیلی اولش سختی تحمل کنی ضمناً کاسبیت خوب بود نیرو استخدام میکنی قرار فقط خودت مگه درآمد کنی
خدمات اینترنتی هم خوبه

عکاسی و دوست دارم ولی نمیدونم از کجا باید شروع کنم چون هیچ سر رشته ای ازش ندارم

برو از امورشگاه های فنی و حرفه ای شهرتون یا اگه شهرتون آموزشگاه عکاسی داره باید بری از اونا بپرسی نهایت اگه به هیچکدوم دسترسی نداشتین از یه آتلیه معتبر و خوب شهرتون بپرسین ک برا شروع باید چیکار کنید

وقتی بدونم کار واسه خودمه همه وجود خودم و میزارم براش

آفرین ، الان این متنی که نوشتی جرأت کردی میگی دل و جرأت ندارم
پول داری فقط دنبال آدم کاریو سالم باش از سود هفتاد واسه اون سی برا تو برد کردی ، چون جو شغل آزادم گاهی تنش زاست