2777
2789
عنوان

شوهرم چند ماهه بیکاره

1830 بازدید | 64 پست

دیگه دارم دیوونه میشم

خسته شدم از نداری

از بدبختی

از بیکاری

نمیدونم به کی دردمو بگم که آبرومون نره

به مادرم درددل کردم رفت به همه گفت

دلم پر غصه س

مغازه از بابام اجاره کرده بودیم اجاره رو گرون کرد گفتیم درنمیاد گفت پاشید

الان شوهرم بیکاره

درآمد نداریم تو این گرونی

بچه ام دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برین فروشندگی مغازه ها، تو برو کاراموزی (کاری که بچتم بتونه باشه و مثلا پرستار بچه و..(اگهی های دیوار و... رو بگرد)) شوهرت فعلا تا خرجتون دراد بره فروشنده شه و یه حرفه هم سعی کنه یاد بگیره

بگردید کار هست

میدونم سخته اما هست

مثلا دوستم پرستاره یه خانم سالمنده خیلی راضیه

یوقتایی بستری میشه بیمارستان دوستمم باهاش میره و همراه بیمار میشه میگه اگر 20 سال پیش پرستار شده بودم الان خیلی جلو افتاده بودم

عزیزم بیشتر تلاش کنید

وطن ای مادر غمدیده ام.......

ب شوهرت بگو بره حرفه یاد بگیره مثل تعمیر و نصب لوازم خونگی تعمیرات برد خودتم میتونی تعمیرات برد یاد بگیری درآمد خوبی داره باید حداقل ی سال وقت بزاری تا یاد بگیری بازار کار دستت بیاد ولی خب بهتر از اینه ک چیزی بلد نباشی تعمیر و نصب آسانسور این دوتا مورد رو باهاش آشنایی دارم میدونم ک درآمد داره

برین فروشندگی مغازه ها، تو برو کاراموزی (کاری که بچتم بتونه باشه و مثلا پرستار بچه و..(اگهی های دیوا ...

شما میتونید پشتیبان پاسخگویی هم بشین جاب ویژن و.. کار زیاده که مردم باهاتون تماس بگیرن برای اون شرکت و یا فروش محصول و...  و کاراموزی ادمینی ببینی درکنارش بری سراغ اون زمینه که خیلی خوبه