2777
2789

دیگه خسته شدم تازه یک ماهه ازدواج کردم حالم از خونه زندگیم به هم میخوره همه جای خونه سوسک هست اتاقا آشپزخونه و پذیرایی روزی ۴ ۵ تا سوسک میکشیم فرداش بازم هست خیلی عجیبه آخه انقدر زیاد از کجا میان قهوه ای هستن هم بزرگن هم کوچیک و یه شکلن انگار کوچیکا بچه هاشون هستن😭

سم پاشی کردی؟

من یک مامان منتظرم با تخمدان پلیکیستیک .لطفا برام دعا کنید که به زودی مامان بشم و خبرشو اینجا بگم.عزیز مامان من فکر میکنم دختر باشی اسمتم انتخاب کردم.دلم پر میزنه برای دستای کوچولوت .بیا جان مادر ....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامن 

زیر سینک و تمام چاهها و دریچه ها رو بزن 

کابینتها اطرافشون 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

سم پاشی کردی؟

نه هنوز همسرم میگه اول جاشونو پیدا کنیم بلخره اینهمه سوسک حتما از یه جایی میان سم بزنیم بازم میان ممکنه از درز دیوار یا درز موزائیک کف خونه بیان؟ دیگه ذهنم به جایی نمیرسه

ببین چاه اشپزخونه دستشویی حمام اینا راه نداره بیان بالا.   مام یمدت بهمون فشار اورده بودن از چاه راهرو سرویس ک درپوش نداشت میومدن اونو گرفتیم تموم شدن 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

در تمام اب راه های خونه پلاستیک بزار حموم هم توری بزار 

بعد کل خونه رو با یدونه اسپری سم کامان تو تموم فروشگاه ها هست اسپری کن لوله ها دستشویی دور خونه همه جا دیگ اصلا سوسکی نمیبینی 

شب موقع خواب هم داخل سینک ظرفشویی  بزن ک اب دیگ نمیریزی بعد صبح بشورش که مسموم نشید خیلیم راحت از شرشون حلاص میشی

وااای خدا 😭😭😭

نمیدونی چه حالی ام هرروز گریه میکنم به همسرم گفتم از بین نرن میرم خونه مامانم دیگه نمیام☹️😑 من از سوسک به شدت میترسم ببینم تو خونه باید منتظر بمونم همسرم بیاد بکشش