2777
2789
عنوان

خانوم های با سیاست یه لحظه میاین

171 بازدید | 21 پست

من تو اینستا فالوری ندارم خودمم کسی رو از اقوام فالو نکردم جز همسرم و یکی از دوستام فقط واسه خرید و اینکارا استفاده میکنم ، حالا یکی از اقوام من و فالو کرده ، دوست ندارم قبول کنم از یک طرفم اصلا نمیخوام فکر کنه دیدم و قبول نکردم ، به نظرتون چه برخوردی کنم ، خودم فکر میکنم صادقانه برم جلو و بگم من کسی رو فالو ندارم یا نمیخوام اقوام پیجم رو بدونن ، اصلا نمیدونم چی بگم🤦‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم نگو نمیخوام اقوام پیجم رو فالو کنن صدرصد طرف فکر بد میکنه ادمیزاده دیگه 

درخواستشو حذفم نکن ولش کن همونجوری بمونه اگه گفت بگو من خیلی وقته اینستا رو پاک کردم 

در پی پروانه شدن🦋...
میترسم چیزی نگه و پیش خودش ناراحت بشه

نه بابا اکثرا یادشون می‌ره حتی ریکوئست دادن آنقدر که به همه میفرستن ، اگرم زیادی تو مخته یبار دیدیش بحثو سوسکی بکش سمت اینکه از اینستا استفاده نمیکنی که اخبار رو دنبال نکنی یا وقتت رو نگیره

نه عزیزم نگو نمیخوام اقوام پیجم رو فالو کنن صدرصد طرف فکر بد میکنه ادمیزاده دیگه  درخواستشو حذ ...

من خیلی سوتی میدم ، میترسم از یجا بفهمه دروغ گفتم

اصلا دروغ گفتن بهم نیومده