2777
2789
عنوان

یعنی سومی هم دختره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4633 بازدید | 194 پست
جوابشو میفرستن واسه ازمایشگاه کرمانشاه ک ازمایش دادم...اونا هم بهم زنگ میزنن

اهان 

اخه من یکی رو دیدم براش پیام فرستاده بودن 

همین مندل ازمایش داده بود 

توکل بر خدا انشاالله دلت شاد بشه

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
اهان  اخه من یکی رو دیدم براش پیام فرستاده بودن  همین مندل ازمایش داده بود  توک ...

اره اون مستقیم توی ازمایشگاه مندل ازمایش داده...من تو شهر خودم ازمایش دادم...فرستادن اونجا....الان تماس گرفتم گفتن امشب جوابو برای ازمایشگاه خودت میفرستیم...احتمالا فردا صبح از ازمایشگاه بهم زنگ بزنن

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم 

تو او تاپیک نگفتم از ترس اینکه بهم حمله کنند

بادام درختی بخر ۴۰ تاشو جدا کن' هر روز صبح روی یک دونه از آنها سوره یاسین رو بخون و بخور  ان شاءالله  پسر میشه'

بعد تا ۴۰ روز '' روزی ۴۱ مرتبه سوره ماعون رو بخون به نیت اینکه بچه ت پسر سالم و صالح باش ان شاءالله 

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
سلام عزیزم  تو او تاپیک نگفتم از ترس اینکه بهم حمله کنند  بادام درختی بخر ۴۰ تاشو جدا کن ...

فدای تو بشم من...الان از ازمایشگاه تماس گرفتن ک بچه پسره....مرسی💜💜

فدای تو بشم من...الان از ازمایشگاه تماس گرفتن ک بچه پسره....مرسی💜💜

وای خدای من 

نمیدونی چقدر برات ناراحت بودم و استرس داشتم😭😭

تو رو خدا 

توروخدا 

با حااال خوبت برام دعاااا کن 

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
عزیزم گفتی جواب اومد بهت بگم.....امروز جواب اومد و نی نی پسره💜

علایم ات چی بود؟

چ روزی اقدام کردی؟

وای خدای من  نمیدونی چقدر برات ناراحت بودم و استرس داشتم😭😭 تو رو خدا  توروخدا  ...

دورت بگردم ک انقد مهربونی عزیزم....خودمم باورم نمیشه چندبار پرسیدم راس میگین؟گفتن بله ۹۸ درصد پسره💜😍😍

دورت بگردم ک انقد مهربونی عزیزم....خودمم باورم نمیشه چندبار پرسیدم راس میگین؟گفتن بله ۹۸ درصد پسره💜 ...

خدارو صدهزار مرتبه شکر 

تو رو خدا واسم دعا کن 

من این روزا خیلی حالم بده😭😭

علایم ات چی بود؟ چ روزی اقدام کردی؟

علائم ک هیچی...انگار ن انگار باردارم...عاشق بوی غذاهام...از هیچی بدم نمیاد تهوع ندارم...صورتم شفاف شده و هی دارم وزن اضاف میکنم...ضربان نی نی ۱۶۵ تا بود...و سمت چپم حسش میکنم...اقدامم فقط ی اقدام داشتم اونم روز تخمک گذاری

خدارو صدهزار مرتبه شکر  تو رو خدا واسم دعا کن  من این روزا خیلی حالم بده😭😭

چشم عزیزم...خدا دلتو شاد کنه جوری ک همه غم و غصه هات یادت بره عزیزدلمممم

علائم ک هیچی...انگار ن انگار باردارم...عاشق بوی غذاهام...از هیچی بدم نمیاد تهوع ندارم...صورتم شفاف ش ...

از کجا فهمیدی روز تخمک گذاریه؟

علایم ات با دخترت فرق داشت؟