2777
2789

بگه که دخترم طبق محاسبات من درست میشه همه قضایا و مسائلت

دیگه غصه نخور و آروم بمون🤧

آی چقد مشکل داریم. خدا سلامتی بده اما عقلم و روانم دیگه یاریم نمیکنه. 

انقدم زیاده که حالی نمیمونه شرح بدیم

اما اکثرش مالیه طبق معمول 

وعده ی دروغ "پیگرد الهی" دارد... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مشکلت خیلی عادیه .. چون هشتاد درصد مردم مشکل مالی دارن .. با سیلی صورتشون سرخ میکنن

آره بخدا حال هیچکی خوب نیس

ما بزور تو جمع دوستا چرت و پرت میگیم و خنده ی عصبی میزنیم هممون به نحوی ناخوش! 

این ادم دقیقا خودتی باور کن

منم دقیقا شبیه تو یک دوره میخواستم یک ادم معروف نابغه و ببینم باهاش درباره زندگیم صحبت کنم بعد مصاحبه انیشتین و دیدم ک میگفت یک ابله وقتشو با گفتن مشکلاتش تلف کرده و از گذروندن وقتش پیش این ادما متنفره 

بعد دیگه تصمیم عوض شد رفتم جلو اینه خودمو بغل کردم مامانم میخواست زنگ بزنه به تیمارستان ولی بخیر گذشت

خداوند آنچه را که در قلب شماست می داندَ وَاللَّهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ

عزیزم به این فکر نکن که کسی بیاد زندگیتو تغییر بده و منتظر معجزه هم نباش. خودت بلند شو یاعلی بگو و یه تلاشی بکن واسه خودت و آیندت . زانوی غم بغل نگیر . یه حرفه یاد بگیر مثل آرایشگری 

عزیزم به این فکر نکن که کسی بیاد زندگیتو تغییر بده و منتظر معجزه هم نباش. خودت بلند شو یاعلی بگو و ی ...

وای من خودمو به بدبختی جم میکنم 

حالا بزارم یکی با مسائل و مشکلات شخصیش بیاد تو زندگیم؟😅

باشه برا بار هزارم بلند میشم🙏🏼👌🏻 

این ادم دقیقا خودتی باور کن منم دقیقا شبیه تو یک دوره میخواستم یک ادم معروف نابغه و ببینم باهاش درب ...

بخدا قد موهای سرم دکتر روانشناس و روانپزشک رفتم راهنماییم کنن

خودشونم درمانده بودن.... 

بخدا قد موهای سرم دکتر روانشناس و روانپزشک رفتم راهنماییم کنن خودشونم درمانده بودن.... 

فک کنم سقراط بود ک میگفت اولین دکتر باید دکتر خودت باشی 

اولین نفر ک باید ریشه یابی کنه و مشکلتو بر طرف کنه خودت باید باشی یا یک دوست صمیمی ک خیلی خوب بشناست

خداوند آنچه را که در قلب شماست می داندَ وَاللَّهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ