2777
2789

حدود یک سال و نیم پیش دوستم بهم گفت یه چیزی بگم ناراحت نمیشی گفتم نه 

گفت یکی از فامیلامون یه دختر عقب مونده داره انقدر شبیه توووو

من خیلی ناراحت شدم ولی لبخند تلخی زدم 

ازاونجا به بعدم شاید ماهی یه بار به یاد حرفش میافتم واقعا حالم بد میشه 

چون من کلا اعتمادبنفسم پایین بود 

با حرفش بدتر شدم. 

میخام برم بهش بگم ک حرفت خیلی زشت بود و من خیلی ناراحت شدم‌، شاید با بین کردن ناراحتیم، دیگ به این قضیه فک نکردم. 

درضمن دنبال عذر خاهی نیستم چون با عذر خاهی اون حال من درست نمیشع. 

فقط میخام با اینکار احتمال نوشخوار فکریمو کمتر کنم.

حالا نظر شما برام اهمیت داره ، بنظرتون بگم بهش؟ چون خیلی اذیت شدم و چند شبم بخاطرش گریه کردم. 

اگه اره من چجوری بیان کنم؟

چرا همون جا جوابشو ندادی...

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو‌ جدیدا  یه مطلبی خوندم راجع به اینکه اگر باعث آزار کسی بشی نیروی منفی که براش فرستادی به خودت هم بر می گرده ...راستش تو چند وقت پیش این حرف و بهم زدی و من از موقع خیلی ناراحتم می خواستم ببینم خودت از حرف خودت انرژی منفی نگرفتی .

این دوسته؟ باید میزدی میپوکوندیش چطور به راحتی میتونن راجب همچی نظر بدن😑

یک سندرم نادر به اسم پرووامالیسم 😂🤦🏻‍♀️ ببین اینجور افراد انقدر پرو ان فقط لیاقت رنگ قهوه ای رو دارن نه چیز دیگه ای

یک سندرم نادر به اسم پرووامالیسم 😂🤦🏻‍♀️ ببین اینجور افراد انقدر پرو ان فقط لیاقت رنگ قهوه ای رو د ...

دقیقا حالا حرف نزنن انگار میمیرن

حق گوی اعظم 😌😁 ...تو بحث های سیاسی من و میبینی 👌...

دقیقا حالا حرف نزنن انگار میمیرن

نمیگیرم بدبختا یه جا دیگشون زبون باز میکنه فان#  

ببین من به شرطه انقدر رو قضیه فضولی پرویی حساسم و البته رک هستم به راحتی جوش میارم طرفو قهوه ای میکنم و به نظرم اگه همه اینطور باشن کسی دیگه تو کار دیگره دخالت نمیکنه من یه قانون دارم به من چه به تو چه ✌️☺️