من الان ی سوال دارم ب هر مشاوری زنگ میزنم میگه سوالتو بپرسی ۲۰۰ کنتر نمیگیریم 😐😐😐،خیلی عجیبه برام بخاطر پنج دقیقه راهنمایی رحم نمیکنن😐😐😐 حالا سوالم اینه من کنکوری رشته تجربی ۱۴۰۰ هستم، دهم چاپ ۹۷ ،یازدهم چاپ ۹۸ و دوازدهم چاپ۹۹ دارم و ۱۴۰۰هم کنکور دادم، حالا در طی گذر این دو سه سال ایا نیازه همه کتاب ها پ درسنامه رو از اول بخرم؟ خب توان مالیم نمیرسه همرو بخرم فقط میخام اونایی ک خیلییی تغییر کردن رو بخرم و بقیه ک یکم تغییر کردن رو خودم توی کتاب درسی اعمال کنم، یکی نیست بدونه کمک کنه🥲؟/
بله شیمی و فیزیک دهم تغییرات داشتن و جای فصلا با هم عوض شده ، زیست پهم هم خیلی حذفیات داشته
پ پیشنهادت اینه زیست فیزیک و شیمی دهم رو بخرم درسنامه و تست ؟ بقیه پایه ها دوازدهم و یازده چی پس؟ دیگ پولم ب اونا نمیرسه متاسفانه...ب نظرت میشه همینجوری بخونم از رو درسنامه های قبلی ک کتاب کمک درسی داشتم؟؟؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ۱۴۰۱ بودم یه سال از شما کوچک تر و پشتم از همون کتابام استفاده میکنم و به نظرم نیاز نیست برای شما هم کلا شاید یکی دو مورد تو شیمی و زیست تغییر کرده باشه نظام جدید که مهم نیست انگار که تو ۹۸ درصد کنکور بلدی موضوعت اون ۲ درصده اول کتابای خودت رو یه دور کامل بخون بعد اگه خواستی بری سراغ منبع دوم جدید بگیر
کاربری سوممه جدید نیستم برای سال ۹۸ خدای عرضه اینو بهم بده که برای هدفم بجنگم و بهش بالاخره برسم 🙏