2777
2789
عنوان

کسی هست راهنمایی کنه راجب کنکور ؟/

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 50 پست
تراز سوابقتون چنده؟ فرصت ترمیم دارین؟

اره میخام ترمیم معدل انجام بدم، فقط بعد دوسال شروع کردم ب درس خوندن الان موندم ک چجوری خودمو با تغییرات کتاب درسی اپدیت کنم پولم نمیرسه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بله شیمی و فیزیک دهم تغییرات داشتن و جای فصلا با هم عوض شده ، زیست پهم هم خیلی حذفیات داشته

پ پیشنهادت اینه زیست فیزیک و شیمی دهم رو بخرم درسنامه و تست ؟ بقیه پایه ها دوازدهم و یازده چی پس؟ دیگ پولم ب اونا نمیرسه متاسفانه...ب نظرت میشه همینجوری بخونم از رو درسنامه های قبلی ک کتاب کمک درسی داشتم؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟همه میگن زیست وفیریک دهم تغییر کرده،پس راس میگن...شیمی چی ؟؟؟

ببین من ۹۹ رفتم دهم کتاب شیمی تغییررخاصی نداشته

فیزیک دهم تغییر داشته

زیست هم چون حساسه گفتیم جدید بگیری

ریاضی هم ک کلا بی تغییره

ی فیزیک جامع بخری اوکیه

ولی حواست ب زیست باشه

اره میدونم قیمتا افتضاح رفته بالا افتضاح

منم باید شروع کنم 😔

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

پ پیشنهادت اینه زیست فیزیک و شیمی دهم رو بخرم درسنامه و تست ؟ بقیه پایه ها دوازدهم و یازده چی پس؟ دی ...

آره مخصوصا زیست دهم حتما بگیر 

یازدهم و دوازدهم رو هم زیاد تغییرات نداشته ،فقط تغییراتو خودت اعمال کن 

رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️             

ببین من ۹۹ رفتم دهم کتاب شیمی تغییررخاصی نداشته فیزیک دهم تغییر داشته زیست هم چون حساسه گفتیم جدید ...

هعی خیلیییی افتضاحع قیمتا واقعا🤦🏻‍♀️🥲 ،زیست دوازدهم چی ؟؟؟/

هعی خیلیییی افتضاحع قیمتا واقعا🤦🏻‍♀️🥲 ،زیست دوازدهم چی ؟؟؟/

من پارسال دوازدهم بودم امسال دو سه تا پاراگراف گنده فقط میدونم اضاف شده

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

من ۱۴۰۱ بودم یه سال از شما کوچک تر و پشتم از همون کتابام استفاده میکنم و به نظرم نیاز نیست برای شما هم کلا شاید یکی دو مورد تو شیمی و زیست تغییر کرده باشه نظام جدید که مهم نیست انگار که تو ۹۸ درصد کنکور بلدی موضوعت اون ۲ درصده اول کتابای خودت رو یه دور کامل بخون بعد اگه خواستی بری سراغ منبع دوم جدید بگیر

کاربری سوممه جدید نیستم برای سال ۹۸                         خدای عرضه اینو بهم بده که برای هدفم بجنگم و بهش بالاخره برسم 🙏

اسی منم کتابام عینن مثل توعه

مشاورم گفت خیلی فرق کردن باید جدید بنیری حتی ۱۴۰۰ شیمی هم گفت فرق کرده

از روی پی دی اف بخون

اونایی ام که میتونی جامع بگیر

کنکورا سخت تر شدن با کتابای قبلی که نمیشع