2777
2789
عنوان

کسی هست راهنمایی کنه راجب کنکور ؟/

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 50 پست
مگه سال 1400 کنکور ندادی؟

اره کنکوری ۱۴۰۰ هستم/

خب میگم مثلا خوندم تو سایت ک فیریک دهم خیلییی حذفیات داشته یا چمیدونم شیمی هم کمی تغییر کرده مثلا میگن انیشتین حذف شده و فلان،کلا تغییر کزده میگن،من متولد ۸۱ ام/

فقط زیست دهمت احتیاج به اپدیت اره...
اگه باور نداری...کتابای درسی تو نت رو دانلود کن...خودت میبینی بقیه تغییر نکردن

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟پس چیه همه میگن فیزیک دهم ب کل تغییر کرده چمیدونم شیمی دهم تغییر کرده،گیج شدم نمی‌دونم چ کنم/

بابا تغییرات زیست شاید درحد ی اسم مثلا سمپاتیک رو کردن اسمیک باشع یا مثلا ی شکل که تو هر چنتا صفحه ای ک میخوای بخونی زیست رو از سایت اموزش پرورش دانلود کن تغییرشو لحاظ کن با مداد زیرش!!! 

یا مثلا شیمی ی تغییرات خیییییلی جزئی داره ک با دانلود چاپ جدیدش میتونی تغییراتشو توی کتابت خودت لحاظ کنی!!!!

اره کنکوری ۱۴۰۰ هستم/ خب میگم مثلا خوندم تو سایت ک فیریک دهم خیلییی حذفیات داشته یا چمیدونم شیمی هم ...

بله شیمی و فیزیک دهم تغییرات داشتن و جای فصلا با هم عوض شده ، زیست پهم هم خیلی حذفیات داشته

رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️             

اره کنکوری ۱۴۰۰ هستم/ خب میگم مثلا خوندم تو سایت ک فیریک دهم خیلییی حذفیات داشته یا چمیدونم شیمی هم ...

عزیزم...حذفیات داشته فقط اونم خیلیییی کم...تستهای یه قسمتهایی رو تو کتاب تستت نزن..فیزیک و ریاضی هم همونه...الکی خرج کتاب نکن
فقط میتونی زیستتو اپدیت کن

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
واسه فیزیک دهم و زیست ها باید بخری وگرنه فکر کردی میان سوالارو تغییر میدن

زیست هر سه پایه؟ اخه میگن زبست دهم خیلی تغییر کرده و یازدهم و دوازدهم زیاد تغییر نکرده

زیست هر سه پایه؟ اخه میگن زبست دهم خیلی تغییر کرده و یازدهم و دوازدهم زیاد تغییر نکرده

دوازدهم بهش اضافه شده خیلی 

البته بازم خودت چک کن

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

منظورم هردو هست، کبا میگم کدوما زیاد تغییر کردن ک هم درسی بخرم ه درسنامه و تست جدید/

فیزیک دهم خیلییییی تغییر کرده

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

دوازدهم بهش اضافه شده خیلی  البته بازم خودت چک کن

واقعا؟ پس همه میگن دهم🤦🏻‍♀️ نمیدونم بخدا ک گیج شدم دیگ رد دادم، لامصب خیلی کتابا گرون شدن، شبیه اصحاب کهف انگار مدت طولانی خابیدم بیدار سدم قیمتا نگا میکنم شاخ در میارم اونموقع سه سال پیش کتاب میخریدم۱۰۰ تومن الان ۶۰۰.۷۰۰ شده همه خب خیلی سنگینه هزینش ،دوازدهم نشر الگو زیست رو سال ۹۹ جدیدترینش رو خریدم و برای کنکور ۱۴۰۰ امتحان دادم الان تو این دو سه سال یعنی تا این خد تغییر کرده ک باید دوتومن هزینه منم🥲/