2777
2789
عنوان

فرو رفتگی بینی +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اتجام دادید باز گشت داشته؟

من قبل عمل بینیم انجام دادم، بینیم دو تا فرو رفتگی نامحسوس داشت که رومخم بود با فیلر برام برطرفشون کرد یمقدارم نوک بینیمو لیفت کرد باهاش (بعد از یک ماه دوباره رفتم ترمیم) بعد تا چهارسال واسم همینجوری موند بعدشم دیگه رفتم کلا عمل کردم

باید جای خوب برید و ژل خوب براتون استفاده کنه

فقط 41 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

برای کجا استفاده کردین. منم روی نوک بینیم یه فرو رفتگی خیلی کوچولو دارم که اصلا دوسش ندارم. نمیتونم ...

مدر هست عکسشو بفرستی گلم .و اینکه چند ماهه عمل کردید 

دکترتون چی گفتن بهتون

برای کجا استفاده کردین. منم روی نوک بینیم یه فرو رفتگی خیلی کوچولو دارم که اصلا دوسش ندارم. نمیتونم ...

برای بینیم ، تو پست بالایی توضیح دادم عزیزم

اگه میخوای انجام بدی اصلا نترس با بیحسی انجام میشه درد چندانی هم نداره فقط تا چندروز بینی ورم داره و باید چسب بزنی تا فرم خودشو بگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

م شما تو چند ماهگی زد گلم .و اینکه مثل من بود یا کمار بود فرو رفتگیتون روی بینی

مال من دقیقا وسط قسمت تیغه ی بینیم بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بینی خودتون کوچیک بود ؟

اره از لحاظ اندازه تقریبا کوچیک بود ولی خب نوکش خیلی جمع نبودو من با علم بر اینکه فیلر خودش بعدا بینی رو یمقدار بزرگتر نشون میده و فقط میخوام فرمش بدم رفتم انجام دادم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یر سرم جای خوب مثلا رفتم عمل کردم

قبول داری عمل بینی شانسیه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40