2777
2789

موکت اتاقشون کهنه شده به نظرتون چه موکت و رنگی برا اتاق پسرا مناسبه

اگر انسان ها میدانستند در قبر ها چه میگذرد ؛ یک گناه هم نمیکردند.

بنظر من ک‌فوم کن از این ضخیما

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اونا که برا باشگاه میبرن

نه. مث اینا ک دور میوه میزنن‌ منتهی از این ضخیما.‌هرچی بپر بپر کنن هیچیشون نمیشه. اگرم ی جا رنگ‌ریختن یا مداد شمعی چیزی دیگه مهم نیست.

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

اکثرا سفید با کاغد دیواری نقره ای و توسی کمرنگ

طوسی قشنگ میشه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نه. مث اینا ک دور میوه میزنن‌ منتهی از این ضخیما.‌هرچی بپر بپر کنن هیچیشون نمیشه. اگرم ی جا رنگ‌ریخت ...

جالبه

اگر انسان ها میدانستند در قبر ها چه میگذرد ؛ یک گناه هم نمیکردند.
جارو کردنش راحته

بله.

جایی مهمانی بودیم داشتن.طوسی روشن بود

بچم یه پودر سیاهی ریخت روش

جارو زدیم و با دامستوس تمیزش کردیم هیچ اثری نموند

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
جالبه

آره منم خونه یکی از دوستام دیدم. برای بچه کوچیک خیلی خوبه. ی جورایی محافظ بچه اس از ضربه. چیزی ام بخوره زمین احتمال شکستنش کمه. برای تابستون و زمستونم عایقه