2777
2789
کار کردن چی چطوره ماله من میشینه کیک دستشه میگه قیچی بیار تا کیکو باز کنم هر چی میگن با دست باز میشه ...

تقریبا میتونم بگم هیچ کار خاصی نمیکنه 😑 جز از یخچال آب یا میوه برداره یا ظرف آحیل رو برداره بشینه بخوره تازه پوستشو هم می‌ریزه توی همون ظرف 😑 هیچوقت نشد اسباب‌بازی هایی که ریخته جمع کنه . هزار بار بگم یه کار رو تازه آیا بکنه آیا نکنه

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطور فقط بهم میریزه میگه تو جمع کن😭

هر روز جارو برقی میکشم جمع و جور میکنم به ساعت نمی‌کشه دوباره همون وضعه 😖 حالا دخترم هم که راه افتاد من میرم تیمارستان شوهرم بمونه با بچه هاش

منم😭😭 اطرافیان میگم بچه دوم بیار خوب میشه نمیدونم چکار کنم  فقط اذیت میکنه ....

اینجوری نمیشه باید یه راه حل درست پیدا کنیم

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته ❤️M❤️

[QUOTE=314781541]منم😭😭 اطرافیان میگم بچه دوم بیار خوب میشه نمیدونم چکار کنم  فقط اذیت میکنه ....[/QUOTE

من دومیو که اوردم اولی مستقل تر شد هم از وابستگیش بهمون کمتر شد هم ازینکه بعضی کارارو یادگرفت خودش انجام بده الان خیلی وقتا حواسش به داداش کوچیکشم هست اما من همون زمان که دومیو حامله بودم سفت وسخت جلوش می ایستادم تا حداقل شلوار وتیشرتو خودش نمیپوشید بیرون نمیبردمش یا خوراکی میدادم اگه دوساعتم میگذشت باز نمیکردم میگفتم بمن چه تو میخوای بخوری خودتم باز کن. تنها مشکل الانش همین دکمه بستن بازکردنشه که داره راه میفته البته جورابم هنوز یاد نگرفته بپوشه

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
به نظرت دوتا باشن بهتره یا نه 🤔

پسر من هنوز ۴ سالش تموم نشده. البته خودم هم هنوز مجبورش نکردم یاد بگیره . من دومی رو بخاطر بهتر شدن اولی نیاوردم . دومی رو دوست داشتم و شرایطش رو داشتم آوردم فاصله سنیشون هم ۳ سال و نیمه.