2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من دو ماه دیگه ۴ سالش تموم میشه. فقط گاهی شورتشو میپوشه. بقیه لباسش همه رو خودم یا شوهرم تنش میک ...

کار کردن چی چطوره ماله من میشینه کیک دستشه میگه قیچی بیار تا کیکو باز کنم هر چی میگن با دست باز میشه خودشم قیچی نمیاره

دختر من الان هجده سالشه ولی از دوسالو نیمگی خودش حمام میرفت وتو دستشویی خودشو میشست وروزی صدبار لباس ...

منم دختر بزرگم از وقتی ۲ سالو نیم شد ک خواهرش دنیا اومد تا الان ک ۸ سالشه تموم کاراشو خودش میکنه اما این کوچیکه ۵ سالشه بلده لباس بپوشه اما تنبلی میکنه

نه تنها لباس نمیپوشه بلکه غذاهم دهنش میزارم تمام کاراش بامنه      

دختر منم همینه. ۶ سالشه همه کاراشو باید من بکنم بلده ها ولی هیچ کاری  نمیکنه

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته ❤️M❤️

کار کردن چی چطوره ماله من میشینه کیک دستشه میگه قیچی بیار تا کیکو باز کنم هر چی میگن با دست باز میشه ...

من اگه بدونم فقط از تنبلیشه باز نمیکنم تا خودش مجبور شه باز کنه گاهی واقعا نیاز به کمک دارن اما بعضی وقتا میبینی بازیش میاد انجام نده تا خودش مجبوربشه 

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
کار کردن چی چطوره ماله من میشینه کیک دستشه میگه قیچی بیار تا کیکو باز کنم هر چی میگن با دست باز میشه ...

تنبلی می‌کنه پسر منم اینطوریه مجبورش کنم انجام میده ولی تو حالت عادی نه

🇮🇷🇮🇷🇮🇷
منم همینطور خب باید همینطوری ادامه بدیم به نظرت  کلافه شدم

منم واقعا خستم یه وقتایی تشویقش میکنم یه وقتایی دعواش میکنم اون لحظه کارشو انجام میده ولی دوباره باز برمیگرده به روال قبل نمیدونم چکار کنم

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته ❤️M❤️

منم دختر بزرگم از وقتی ۲ سالو نیم شد ک خواهرش دنیا اومد تا الان ک ۸ سالشه تموم کاراشو خودش میکنه اما ...

اطرافیان میگن بچه دوم بیار خوب میشه نمیدونم چکار کنم حرف گوش کن نیست فقط اذیت میکنه بهونه گریه نق.....

منم واقعا خستم یه وقتایی تشویقش میکنم یه وقتایی دعواش میکنم اون لحظه کارشو انجام میده ولی دوباره باز ...

منم😭😭 اطرافیان میگم بچه دوم بیار خوب میشه نمیدونم چکار کنم  فقط اذیت میکنه ....