2777
2789
عنوان

مگه پسر چی داره که دختر نداره؟

1403 بازدید | 107 پست

واقعا فرق بین بچه دختر و پسر چیع؟

اونم بچه اول 

تو نی نی سایت ادم شوکه میسه از این حجم پسر پسر کردن

یعنی چی?

مگه دایی ها و عمو های ما چ گلی زدن به سر ننه باباهاشون ؟

والا من تا این سن فقط دیدم که پسرا موجب دردسر مادر پدرن 

دختر طفلی بعد اردواج هم بفکر خانوادشه

بخدا پسر وفا ندارع بخدا پسر اوردن افتخار نیس 

اینایی که پسر پسر میکنن و بهونه های خنده دار اعم از اینکه ما داداش نداشتیم یا من به پسر بچه ها علاقه دارم یا چرت و پرت های دیگه یه پایی از پسراشون میخورن در اینده ک دیدنیه 

منظورم به کسایی که برای بچه اول و دوم دنبال پسرن بقیه به خودشون نگیرن تو نی نی سایت پرررررن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین علاقه شخصیه دیگه...

من و‌همسرم برای بچه اول همه کار کردیم که دختر بشه چون جفتمون خواهر نداریم و خدا رو شکر نتیجه داد...

پسر بود ناشکری نمیکردم ولی از ته دلمون دختر میخواستیم

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...

منم دیدم باردار نمیشن😂

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

دقیقا 

حالا بچه اولم اصلا دوست دارن پسر باشه ولی باید قبول کنن بچه کالا نیست که هر چی خواستن سفارش بدن و تازه خیلیم ناراحت بشن از اینکه باب میلشون نیست اصلا در شان یه مادر نیست این ناراحتی از جنسیت بچه 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

خالم ۳ تا پسر داره 

امروز میگفت یه دختر بیار عاقبت نشه مثل من تنها بی کس 

پسراش هم همه موقعیت اجتماعی خوبی دارن اما خالم راضی نیست

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

قدیم میگفتن نیروی کار

الان میگن اسم پدر رو باقی بذاره ، چون بچه ی دختر ادامه دهنده ی نسل داماده 

البته اینا تفکر مادرشوهراست بیشتر 

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع