2777
2789
عنوان

مگه پسر چی داره که دختر نداره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 107 پست

والا اینجا که از اون ور بوم افتادن،کلا جنسیت زدگی بده 

اما این که گفتی یه نفر از یه جنس بیشتر خوشش میاد درسته چون خودم با دختر بچه ها کنار نمیام و این کاملا به روحیات فرد بستگی داره

من دوتا دختر دارم الان حاملم دوست دارم پسر باشه هر دو جنسو داشته باشم سز میشم آخریه دیگه نمیتونم بیا ...

حالا خب شما میگی هر گل یه بویی داره و حق داری ولی بچه اول چ فرقی میکنه اخههه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خالم ۳ تا پسر داره  امروز میگفت یه دختر بیار عاقبت نشه مثل من تنها بی کس  پسراش هم همه م ...

چون دختر مونس و دلسوز مادره

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

من که راستش اینجا تا بوده دختر دوست دیدم و متاسفانه توهین به پسردارا بیشتر بوده 

من خودم فرقی واسم نداره پسر دارم اما اینکه به امید رسیدگیشون تو پیری و..  بمونی اشتباهه انشالله چه دختر چه پسر خوشبخت بشن و تو زندگیشون شاد و موفق باشن من خودم به شخصه چه دختر داشتم چه پسر که التن دارم دوست دارم تو یه کشو. پیشرفته در اینده زندگی کنه و موفق باشه همین قدیم نیست که فرق میذاشتن الان تغییر کرده

برو بابا هر کس هر جور یکیو دوست داره 

منم پسر دوست دارم به دلایل خودم 

۹۰ درصد اینجا دختر دوست دارن 

خونوادمم دخت دوست دارن 

داداشم دختر دوست داره منم پسر دوست دارم یه چیز علاقه ایا

دقیقا  حالا بچه اولم اصلا دوست دارن پسر باشه ولی باید قبول کنن بچه کالا نیست که هر چی خواستن س ...

همون دیگه خداروشکر نمیکنن ک بین این همه نابارور تو دنبا خدا به اونا بچه دادن دنبال جنسیتن

من جنسیت بچم هنوز مشخص نیس ولی یه تاپیک دیدم عصبی شدم بچه اول ناراحت بود چرا دختره چرا پسر نیس

هر دوش نعمت خداست

امیدوارم بچه سالم ب همه بده و ب خودت😊

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

برو بابا هر کس هر جور یکیو دوست داره  منم پسر دوست دارم به دلایل خودم  ۹۰ درصد اینجا دخت ...

علاقه یه چیزه نفرت از یه جنس چیز دیگه بعضیا صرفا به خاطر اینکه پسر یا دختر دوس دارن از جنس مخالف متنفرن

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))