2777
2789
عنوان

مگه پسر چی داره که دختر نداره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 107 پست
حالا خب شما میگی هر گل یه بویی داره و حق داری ولی بچه اول چ فرقی میکنه اخههه

برا من بچه اول فرقی نمیکرد بعد ی سال اقدام حامله شدم دوست داشتم فقد مادربشم الان بعد دوتا دختر یه پسر صالح و سالم میخوام اگ‌خدا بخواد

کاش انتهای لحظه ها تکرار دوباره ی باتو بودن بود😔 داداشم علی جانم
چون دختر مونس و دلسوز مادره

اره واقعا امروز منو خواهرام دور مادرم بودیم معلوم بود دلش می‌خواست دختر داشته باشه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حداقل یه وفایی داره ن پسر ک زن بگیره دیگه یادش میشه از مادر 

بهترین پسر دنیا هم باشه زن بگیره بین خانمش و زنش قرار بگیره پا رو حق میزارن ولی طرف مادر نمیگیره 

داداش من کلی اطرافیان به به و چه چه میکنن خوشبحالتون با این پسری که دارید بعد به مامانم میگه من نمیتونم بلندت کنم جان تو سالمندانه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
بهترین پسر دنیا هم باشه زن بگیره بین خانمش و زنش قرار بگیره پا رو حق میزارن ولی طرف مادر نمیگیره&nbs ...

چطور دلش میاد ...شما به مادرامیدبدید که هواش رو دارید

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
علاقه یه چیزه نفرت از یه جنس چیز دیگه بعضیا صرفا به خاطر اینکه پسر یا دختر دوس دارن از جنس مخالف متن ...

فقط هم این نیست به نظرم من خودم جاریام دختر دارن من دو تا پسر بخدا من در تمام این سالها حرفی از جنسیت نزدم برادرشوهرم هر بار میاد خونه ما میگه من این دخترم رو با هزار تا پسر عوض نمیکنم اونقدرگفته که من این بار گفتم یعنی با دختر دیگه عوض میکنی؟؟  این چه حرفیه آخه منم بچه هام رو با هیچکس تو دنیا عوض نمیکنمدخترو پسرنداره که دیگه ادامه نداده فعلا گاهی فکر میکنم اونایی که با حرص و غرض ورزی میگن کمبود دارن 

برو بابا هر کس هر جور یکیو دوست داره  منم پسر دوست دارم به دلایل خودم  ۹۰ درصد اینجا دخت ...

دوست داشته باش 

اما اگه خدا بهت دختر داد منطقی رفتار کن 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

علاقه یه چیزه نفرت از یه جنس چیز دیگه بعضیا صرفا به خاطر اینکه پسر یا دختر دوس دارن از جنس مخالف متن ...

دقیقا وقتی بچه دار میشی باید امادگی جفتشو داشته باشی

من نه دختر برام آنچنان خاصه و نه پسر،،با هر دو خدا رو شکر می تونم ارتباط بگیرم ولی یه سری کلیشه از قدیم بوده همچنان هم هست که مثلاً پسر ادامه دهنده ی نسله!!خب که چی مثلاً نصف ژنتیک پدر هم تو ژن دختر هست،،حالا یه فامیلی که جد پدری برای خودش کرده دلیل بر این نیست پسر ادامه دهنده ی نسل باشه،،نسل به ژنه که بین دختر و پسر فرقی نداره،،اون فامیلی چه اهمیتی داره مثلاً!!

یا همین پسر وفا نداره هم هست که می گن،،همسر منم بعضی وقتا اینو می گه در صورتی که می گه پسر و دختر برام مهم نیست ولی باز می بینم می گه پسر وفا نداره،،خیلی بدم میاد از حرفش،،وفا داشتن یا وفا نداشتن به جنسیت نیست به شخصیت و روحیاته،،به وجدان داشتن اون بچه اس که خوبیای پدر و مادرش یادش نره.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
چطور دلش میاد ...شما به مادرامیدبدید که هواش رو دارید

یه مسائلی پیش اومد یعنی اومده طرف خانواده زنش بگیره مامان خودش تخریب کرده مامانم خیلی دلگیر شده ولی دلش نمیاد بهش چیزی بگه من تک دخترم ولی همه کار برای مامانم انجام میدم هم پدرم و هم مادرم دیسک کمر دارن کل کارهای خونه و خرید با منه بیشتر از این کاری از دستم بر نمیاد

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
یه مسائلی پیش اومد یعنی اومده طرف خانواده زنش بگیره مامان خودش تخریب کرده مامانم خیلی دلگیر شده ولی ...

آخی عزیزم

خدا چندبرابر وسعت دل مهربونت بهت ببخشه عاقبت بخیر وشادباشی❤

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع