2777
2789
عنوان

مگه پسر چی داره که دختر نداره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 107 پست
 اتفاقا منم به مامانم همین میگم که چطور تو نی نی سایت مردها اینقدر طرف خانوادشونن ولی داداش م ...

اتفاقا شوهر منم مثل اینجاست. جونش و مادر خواهرانش. حتی بین بچه مون و خواهرانش طرف اونا رو میگیره. من که به کنار ولی حاضره از بچه مون بگیره و بده به خواهرانش. پسر من چند ساله آرزو دستگاه بازی کامپیوتری داره که قیمتش بیست میلیونه . شوهرم پول ندارن ولی دنبال این بود همین اندازه به نام خودش وام بگیره برا دخترخواهرش برای جهیزیه. اولویتش اونان بعد ته مونده بچه مون. بددلیاش برای ماست ولی کمکهاش و حمالیاش برا اونا. اونا هر طور باشن به او ربطی ندارند ولی برای کمک میدوئه. شما هم حق دارین برادرتون واقعا بی انصافه

منی ک با پسرداییام همسنیم مامانم میگفت وقتی بدنیا اومدم خالم برای اونا سکه برده برای من سرویس چای خوری ب مامانم گفته اگه توام پسر میزاییدی برات سکه میوردم و دخترش بعد بیس سال ازدواج بچه دار نمیشه

واقعا دنیا دار مکافات با کوچترین حرفی ک دل کسیو بشکنی بدترشو سرت میاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.