من اولی ناخواسته بود پسر شد گفتم دومی صد درصد میرم تعيين جنسیت باز فهمیدم ۱۴ هفته باردارم🤐🤐🤐بازم ...
اینشالا عزیزم. عریزم قسمت بوده دحترت دوتا داداش داشته باشه
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
کیهان هم بزارم میگن کیان مطمئنم عزیزم همنجور به پسر اولم میگن کیا🤐 الان مسئله خودمم بجز آرن هیچی ب ...
بنظرم بذار آرن که تو دلت هست و تا وقتی شناسنامه نگرفتی به اطرافیان نگو
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اسم پسرم رو وقتی دبیرستانی بودم انتخاب کردم... تقریبا ده سال قبل از تولدش... ولی اسم دختر نتونستم ان ...
عزیزم ایشالا زودتر انتخاب کنی
یک پسر کوچیک دارم که مدتهاست ورد زبونش شده میگه اترین و اسم منا بزارید آترین و نمیدونم این اسما از کجا پیدا کرده حالا رفتم تو گوگل معنی اش را سرچ کردم نوشته پسر پر انرژی