2777
2789
عنوان

اسم پسر کمک😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2613 بازدید | 111 پست
میخوای اسمی که من انتخاب کردم بزاری 😁😁البته هفته دیگه جنسیت معلوم میشه

انشاالله قسمت خودت میشه گلم هفته بعد😁😁نگو به من حیفه

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
خداحفظش کنه... اسم دختر انتخاب کردی?

ممنون گلم نه راستش یه چندتایی مدنظردارم ولی هنوز انتخاب نکردم

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله قسمت خودت میشه گلم هفته بعد😁😁نگو به من حیفه

اشکال نداره تو کجایی من کجام اسمه دیگه 😅من میخوام بزارم حامین 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
قشنگه یه پسر دارم  اسم ش کارن هست ولی دیگه اسم آرن خیلی بهش نزدیکه.البته فعلا دومی بیشتر بنظر د ...

اره خیلی هم وزن میشه 

انشاالله که دختر میشه من عاشق دخترم 

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
به سلامتی... تاحالا نتونستم اسم دختر انتخاب کنم...

خیلی سخته انتخاب اسم.شماهم باردارید؟

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
اشکال نداره تو کجایی من کجام اسمه دیگه 😅من میخوام بزارم حامین 

انشالله قسمتت میشه و میزاری رو پسر گلت

اره خیلی هم وزن میشه  انشاالله که دختر میشه من عاشق دخترم

ایشابا سلامت باشه هرچی صلاحه فکنم باتوجه به امضات تو فکر بعدی هم هستی رزخانم  

سختشونه .... ببخشید خندم گرفت... شماهم اسم بچه هاشون رو نصفه تلفظ کنید ...

اتفاقا  میگم میزارم آرن  چون همش به فکر شما پیرا هستم تا بتونین خوب تلفظ کنید 😅😅😅😅😅

من براهمین چیزا همیشه دنبال اسمی هستم کوتاه باشه نتونند مخففش کنند

فکر میکنن کار خوبیه مثلا  سیاوش و سیامک داریم به دوتاشونم میگن سیا😐😐😐😐

ایشابا سلامت باشه هرچی صلاحه فکنم باتوجه به امضات تو فکر بعدی هم هستی رزخانم    

من اولی ناخواسته بود پسر شد گفتم دومی صد درصد میرم تعيين جنسیت باز فهمیدم ۱۴ هفته باردارم🤐🤐🤐بازم پسر

موند سومی انشاالله اگه اونم مثل داداشاش  یهویی ظهور نکنه میرم برا تعیین جنسیت عاشق دخترم من🤕😭

اگه بگی آرن قراره ازت بپرسن دختره یه پسر  بنظرم کیهان قشنگه همیشه تو تاپیکای اسم میترسم کامنت ...

کیهان هم بزارم میگن کیان مطمئنم عزیزم همنجور به پسر اولم میگن کیا🤐

الان مسئله خودمم بجز آرن هیچی به چشم نمیاد  

ممنونم عزیزم دختر هم شد میزارم رستا 

من عاشق دخترام انشاالله دعا کن سومی دختر بشه