2777
2789
عنوان

چه ورزشی برم

68 بازدید | 8 پست

بالاخره من بین پرستاری و فرهنگیان 

انتخابم شد فرهنگیان 

رشته ام تربیت بدنی هست 

لطفا یه ورزشی معرفی کنین که آمادگی ام رو برای وررش های سنگین بیشتر کنه و بدنم نرم شه 

مثل بدن سازی و ....

و لنز های ورزشی برای ورزش های سنگین احتمال پارگی و خطر دارن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه وزن کم نمیکنی. نه حرکات خوبی داره برای آماده شدن و بدنتو خیلی خوب رو فرم میاره. کش پیلاتس یه چوب یا دسته طی ، یا دسته جارو برقی ،ی جفت دمبل یه کیلویی اینا لازمه. ورزش خیلی خوبیه چطور اینو نمیدونی و رشته ات تربیت بدنیه

چه انتخاب خوبی کردی پرستاری محیطش خیلی پرتنش و استرس آوره ورزش من عاشق یوگام

مرسی برام دعا کنین پشیمون نشم 

یوگا من تو خونه با اپلیکیشن انجام میدم اما میخوام برم باشگاه یکم ورزش سنگین تری انجام بدم تا آماده شم

نه وزن کم نمیکنی. نه حرکات خوبی داره برای آماده شدن و بدنتو خیلی خوب رو فرم میاره. کش پیلاتس یه چوب ...

ممنون 

چون تازه ثبت نام کردم و هنوز کلاسا شروع نشده 

مرسی برام دعا کنین پشیمون نشم  یوگا من تو خونه با اپلیکیشن انجام میدم اما میخوام برم باشگاه یک ...

موفق باشی عزیزم امیدوارم یه خانم معلم پراشتیاق و سرزنده بشی برای دانش آموزات