2777
2789

شوهرم با زن رفیقش در رابطه بوده

۶،۷ سال در رابطه بودن ( رابطه کامل )

بعد نزدیک ۳ الی ۴ ماه میشه که بهم زدن و رابطه ای ندارن

منم ۸ ماه میشه که ازدواج کردیم تا ۴ ماه بعد ازدواج مون هم باهاش بود 

نمیدونید چی کشیدم 

ولی خداروشکر تموم شد 

آلام سه چهارروزه نسبت به خونه سرد شده 

نمیدونم چون خیلی حساسم اینجوری فکر میکنم یا واقعا دوباره رفته دنبالش 

گوشیشو زیر رو میکنم چیز مشکوکی ندیدم ولی قلبم میگه دوباره دنبالش

و شوهرم میدونم منتظر تا یه گوشه چشمی از اون خانومه ببینه 

الان اون زنه سرش جایی دیگه گرمه و فعلا بهش محل نمیده 

و اینم بکم که شوهرم مجردی خیلی دختر باز بوده و هز روز با دخترا بوده 

حتی وقتی عقد بودیم 

ولی از وقتی عروسی کردیم چیزی ازش ندیدم 

پسرم امیدوارم جوری بزرگت کنم که سال ها بعد به خودم افتخار کنم 💗💗  حسرتت در دلم مانده تا ابد،تو با قلب دیوانه ی من چه کردی🥺

به پسری که ۷ سال با زن رفیقش میخوابیده بله دادی؟!؟!؟

بخدا که نمیفهممتون

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگی‌مو کامل نمی‌دونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچه‌هاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما قبل هرچیز مواظب باش ایدز و هپاتیت 

و اچ پی وی نگیری!!

همین که همسرتون حتی با یه خانوم دیگه چه برسه به چندتا خانمم در ارتباط بود قطعا مبتلا

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

شوهرت آدم بشو نیست مطمئن باش  . اگه رو این چیزا حساسی که طلاق اگه میتونی کنار بیای بیخیالی کن

یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.
به پسری که ۷ سال با زن رفیقش میخوابیده بله دادی؟!؟!؟ بخدا که نمیفهممتون

نمیدونستم بعدا متوجه شدم 

پسرم امیدوارم جوری بزرگت کنم که سال ها بعد به خودم افتخار کنم 💗💗  حسرتت در دلم مانده تا ابد،تو با قلب دیوانه ی من چه کردی🥺